Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Muž zabil manželku (†42), které vedla dvojí život. Na erotickém webu se ukazovala nahá

Autor: shp - 
23. února 2018
20:01

Myslel si, že má doma pěknou, ale zcela normální manželku, která se stará o dceru a domácnost. Ve skutečnosti si ale Kathleen West (†42) přivydělávala na placeném erotickém webu, kde se mužům předváděla jako vnadná diva Kitty Kat West. Ukazovala se jim v erotických oblečcích i nahá. Když to manžel Jeff West (44) nejspíš zjistil, popadl ho amok a svou ženu podle vyšetřovatelů zabil.

Mrtvolu Kathleen našel soused na ulici nahou pouze ve sportovní podprsence. Na hlavě měla krvácející ránu a vedle ní ležela prázdná lahev absintu a mobilní telefon. Jeff tvrdil, že smrt jeho ženy byla tragická nehoda, která se stala po divoké noci plné alkoholu.

Jeho kamarád se ho přitom snažil nejspíš krýt. „Mluvil jsem včera dlouho s přítelem Jeffem. Během následujících dnů se ukáže pravda. Každý pak zjistí, že jde o otřesnou nehodu, ke které došlo kvůli nadměrné konzumaci alkoholu… absintu!“ napsal na FB podle Daily Mailu. Post brzy smazal.

Vyšetřovatelé totiž dospěli k jinému názoru. Domnívají se, že Jeff zabil svou svůdnou manželku poté, co zjistil, že již delší dobu provozuje erotické stránky, na nichž vystupuje jako cokoliv, jen ne cudná partnerka a matka. To ho neskutečně rozhněvalo.

Zdroj webu ale tvrdí, že muž moc dobře věděl, co jeho žena dělá. „Byla to sladká paní, která měla ráda zábavu a dráždění sexem. Vím, že Jeff věděl, co dělá,“ řekl další kamarád rodiny. Proč by ji ale manžel tedy zabíjel? Vyšetřování je v plném proudu, muži hrozí několikaleté vězení.

VIDEO: Záhadná smrt manželky elitního policisty

KvikyMart ( 23. února 2018 23:00 )

 Tvl hodně luxusní ženská...ubozak..na křeslo s nim....*** jeden...to snad ani není *** to je polo***....

KvikyMart ( 23. února 2018 22:58 )

 Tvl hodně luxusní ženská...ubozak..na křeslo s nim....

kocdivoka ( 23. února 2018 21:17 )

Čtete vůbec po sobě, co píšete?? Manželku které vedla dvojí život. Má ten co píše články alespoň ZDŠ????

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání