Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zmizela máma tří dětí! Doma nechala vzkaz, že je ve špatném psychickém stavu

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ana - 
20. února 2018
09:15

Dlouhé hodiny zoufalství a strachu museli cítit příbuzní a děti Lucie R. (32) z Karlovarska. Žena zmizela v neděli po 18. hodině. Doma nechala tři děti, které se divily, kde je maminka. O pomoc žádal také její bratr, který v úterý oznámil: "Lucii jsme našli."

Karlovarští policisté po ženě pátrali od neděle. Rodina ani přátelé si nechtěli přiznat fakt, že by si maminka tří dětí mohla něco udělat. Doma totiž našli vzkaz, ve kterém stálo, že je na tom psychicky špatně.

"Pohřešovaná žena byla naposledy viděna svou rodinou v neděli kolem 18. hodiny v místě bydliště v Karlových Varech. Doma zanechala vzkaz, že je ve špatném psychickém stavu a odešla neznámo kam," řekla policejní mluvčí Kateřina Krejčí.

Vypnutý telefon

Rodina se o Lucii neskutečně bála. Telefon měla totiž vypnutý. „Budeme rádi za jakoukoliv pomoc, pomozte nám ji najít,“ napsal Blesk.cz její bratr. Byl to také on, kdo později oznámil, že Lucii nalezli. K úlevě všech živou a zdravou.

babapsi ( 20. února 2018 19:04 )

a co manžel? otec dětí, partner ? ten nic? domácí násilí ? nic? nevím,jak velké bylo nejmenší dítě? pokud malé, mohlo to být popordní blues ! to pro všechny ty muže, kteří na vlastní děti a partnerky se.ou, ale hned mají názor a knížecí rady ! tato společnost se chová čím dál hůř !

Jaromilka ( 20. února 2018 17:52 )

Si to zkuste sami, vy dva chytráci, starat se o tři malé děti....Vsadím se, že byste v tom blázinci byli už po 2 hodinách.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání