Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Muž unesl čtyřletou dívenku: Policisté ji vysvobodili na poslední chvíli

Autor: dce - 
15. února 2018
18:33

Pátrací akce po čtyřleté Heidi z Jižní Karolíny skončila jako zázrakem dobře. Dívenku unesl sedmatřicetiletý Thomas Evans, který předtím brutálně zbil její matku. Policisté našli dívenku spolu s Evansem ukryté ve voze v lesích. Evans jim nakonec Heidi předal, než svým vozem ujel pryč. I jeho se později podařilo dopadnout.

Policisty na únos upozornil nejprve fakt, že si Britanny Todd ze školy nevyzvedla své dvě děti. Doma ji našli ležet brutálně zbitou. V domě byli další dvě děti, které unikly nezraněné, chyběla ale čtyřletá Heidi. V tu chvíli se rozjela ohromná pátrací akce po roztomilé dívence a jejím únosci, které policii popsala napadená matka.

K útoku došlo už v 10 hodin dopoledne, pátrání začalo ale až po osmi hodinách – únosce i s dívenkou mohli být kdekoliv…

Nakonec se ji jako zázrakem podařilo najít jednomu z policistů ve středu odpoledne ve stovky kilometrů vzdáleném městě v Alabamě. Únosce Thomas Evans vyspával i s dítětem v autě ukrytém v lese poblíž kolejí.

Když policista únosci oznámil, že musí jít na stanici, Evans mu podal malou Heidi a ujel. Policie ho později dopadla v Mississippi. Je obviněn z únosu a očekává se, že další obvinění přibudou.

karlos107 ( 9. prosince 2018 17:48 )

Kretééééni z blesku žijeme v Evropě, vy ne ?? V USEJ si někdo prdne a už o tom píšete hovada. Co se děje ve Francii na to nemáte koule, co vy hrdinové. Zeman má pravdu... novináři, jedna špinavá banda

MargitZ ( 28. října 2018 19:03 )

To některého z nich opravňuje ji zmlátit do bezvědomí za přítomnosti dalších dětí a unést tu nejmladší? Navíc, tam nebylo napsáno, že ty další dvě jsou její.

europa ( 16. února 2018 07:38 )

Matka má pět dětí, nejspíš každé s jiným mužem. Co dodat?

jasnovidec01 ( 15. února 2018 22:14 )

pisálci BLESKU !!!je nutné nás informovat o každém kriminálním činu ze zahraničí???nemáme dost svejch kriminálníku???a ještě ty vaše dementní titulky

hackoff ( 15. února 2018 19:32 )

tak vzhledem k tomu, ze to byl nejspis otec te holcicky, a ne zadnej pedofilni vrah nebo maniak, tak bych radil novinarum trochu krotit vasne. sice je to nasilnik, ale neni zadny dukaz ze chtel svymu diteti ublizit

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání