Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Školník znásilňoval dívku (12) v hororovém sklepě: Zneužil ji nejméně 40krát

Autor: shp - 
2. února 2018
22:04

Pracoval jako školník, takže se pohyboval v prostředí plném dětí. Jednu z žaček (12) brooklynské školy donutil odejít k němu domů, kde ji zavlekl do hororového sklepa. Tam ji opakovaně znásilňoval. Ambiorix Rodriguez (39) se zneužití dívky dopustil minimálně čtyřicetkrát.

Rodriguez byl ve škole několikrát suspendován a pokárán, přesto trvalo dlouhé roky, než byl nakonec vyloučen. Mnohokrát ho přitom nachytali opilého. Až odsouzení za zločin nesouvisející se školou ho dostalo za mříže.

Jeho oběť, která byla v době znásilňování nezletilá, nyní žaluje školu za to, že učitelé o znásilňování údajně věděli, a nepodnikli žádné kroky pro to, aby mu byla učiněna přítrž. Sklep, který se stal dějištěm otřesného znásilňování, byl celý špinavý a zatuchlý.

Při pohledu na fotografie v něm pořízené, se dělá člověku špatně. „Vypadal jako z hororu,“ prohlásil právník James Monroe. Podle něj docházelo ke znásilňování v letech 2010 až 2011 a škola mu neudělala přítrž, i když měla s Rodriguezem problémy.

„Je nad nebe jasné, že oddělení výchovy dětí vědělo, že pan Rodriguez je problémem a ohrožením pro děti, které byly v péči školy,“ dodal Monroe. Škola, která je žalována, odmítla případ jakkoliv komentovat.

VIDEO: Znásilnění během výuky

Video  Znásilnění během výuky: Dívka tvrdí, že ji zneužil neznámý muž  - tv JOJ
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání