Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Konec války vyšetřovatelů o pašeračku Terezu?! Případ bude šetřit speciální tým

Autor: ljš - 
19. ledna 2018
16:57

Tři pákistánské bezpečnostní složky se přely o českou blondýnu! Hádkám mezi celníky, leteckou policií a protidrogovým oddělením je ale zřejmě konec. Terezu H. totiž bude podle nejnovějších informací vyšetřovat speciální tým, podle kterého jde o organizovaný zločin.

O nových poměrech v případu informoval v pátek server Pakistan Today. Kdo bude tým tvořit, není jasné, jeho ustavení má ale pravděpodobně ukončit spory mezi bezpečnostními složkami o tom, kdo vyšetřování mladé Češky povede. 

Terezu na letišti v Lahauru zadrželi pákistánští celníci. Před tím se jí ale podařilo bez problémů projít přes dvě kontroly protidrogového oddělení, což se pákistánským médiím zdá podezřelé. Bez škraloupu navíc není ani letištní policie, která má za sebou velký skandál z nedávné doby. Na jednoho z jejích velitelů totiž prasklo, že se podílel na pašování drog prostřednictvím pákistánských aerolinek.

Video  Kamarádka zadržené pašeračky Terezy (21): Jak jsme jezdily za klienty do Švýcarska...  - Petr Macek, Lukáš Červený
Video se připravuje ...

Je možné, že právě pochybnosti o práci protidrogové a letištní policie vedly celníky k odmítnutí Terezu, na jejíž dopadení dostali údajně tip, vydat. Dívka s nimi navíc začala bezprostředně po zadržení spolupracovat a vyzradila své kontakty. Informace od ní pak nastartovaly sérii zátahů. Případ bude vyšetřován jako organizovaný zločin.

Video  Simona H. o zadržené Tereze: Je v klidu a čeká na pomoc! Od koho?  - Petr Macek, Lukáš Červený
Video se připravuje ...

Tereza H. v současné době čeká ve vazbě na další rozhodnutí o jejím osudu. Z počátku o pomoc českých úřadů nepožádala, teď ji však prý vítá. Podle serveru Novinky.cz by ji v nejbližších dnech měli navštívit diplomaté, kteří čekají na příslušná povolení.

Video  Simona H. o Terezině příteli Tárikovi: Jak to bylo s drogami? Má z něj strach? Kolik za cestu dostala?  - Petr Macek, Lukáš Červený
Video se připravuje ...

Video  Šok a slzy: Uniklo video ze zadržení Terezy v Pákistánu. Celníci tahají drogy z kufru  - youtube.com
Video se připravuje ...

 

villon ( 20. ledna 2018 09:26 )

Terka je objeť. O to žádná. Dobré lidičky by se mělo spojit a nějakou formou - petyce- se snažit tomu ***ti pomoci.

amas ( 20. ledna 2018 05:07 )

mensi preklep..z nejakeho duvodu,melo samozrejme byt..

amas ( 20. ledna 2018 04:56 )

.. co den si rikam,uz na to nebudu myslet,sedim u TV a zase to mam v hlave a zase musim spekulovat..to zrejme nebude jen takove obycene mafiansko-drogove story..ona tu drogu presla pres dve drogove kontroly a na treti ji sebrali,jak mohla projit ty dve,tam jsou cviceni psy na drogy,proste ji oni museli nechat specialne prejit to vypada tak ze na treti kontrole byl nekdo kdo nevedel o tom podplaceni od te ,,mafie''ale vedel o tom udani a chtel proste dostat tu odmenu za ni..Vime,ze to bylo na zaklade udani,coz ja si myslim,ze se ji timto zpusobem zbavila ta jeji kamaradka jako sokyne v lasce i jako konkurence..me fascinuje ta jejich spolecna fotka z celnice..to neni fotka po tom jejim zadrzeni,ona prece nebyla tak oblecena,kdyz ji rozbalovali kufr mela cerne leginy a cernou halenku..to by znamenalo,ze ona se s temi celniky musela fotit s nejakeho duvodu uz drive,jak jsou vsichni zrelaxovani...aaa,napadlo me ted,ze to bylo foceno pro ,,nekoho''ze je vse OK a ze si ti celnici ty penize zaslouzi co dostali za to,ze ona v poradku uz drive tu drogu prevezla.Oni se ti celnici zrejme ted boji,ze ona bude mluvit,ze byli podplaceni,proto ji nechteji nikomu vydat.To devce je v silenem nebezpeci ze strany tech celniku!

hades ( 19. ledna 2018 21:58 )

Jdi do řiti.

bre-burda ( 19. ledna 2018 18:24 )

Až pákistánští a afghánistánší migranti se v zahraničním tisku dočtou, jaké u nás máme krásné holky, všichni zamíří z Itálie, Francie i Německa k hranicím České republiky. To kvóty nebudou stačit!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání