Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Češka zadržená v Pákistánu s drogami: Celníci dostali na její let tajný tip! Kdo ji udal?

Autor: ljš - 
13. ledna 2018
15:33

V kufru měla devět kilo heroinu, o kterých prý nevěděla. Na rozdíl od pákistánských celníků. Ti podle posledních informací byli na Češku Terezu H. (21) z Uherského Hradiště předem připravení. Měli totiž hlášku, že se daný den budou drogy přes letiště pašovat. 

Podle serveru Geo.tv prošla Tereza H. na letišti přes dvě kontroly. „Až tady na odbavení jsem najednou měla problém. Vzali mé zavazadlo stranou a musela jsem ho otevřít. Bylo na něm něco jako lepidlo, říkala jsem si, že ho musel někdo mezitím otevřít, a začala jsem tušit, že mi tam někdo asi něco dal,“ řekla prý dívka po zadržení.

O několik dní později vyšlo najevo, že celníci byli na pašeračku předem připraveni. „Dostali tajnou informaci týkající se letu z Láhauru přes Abú Dhabí do Irska,“ prozradil totiž podle Mladé fronty Dnes tajemník pákistánského velvyslenctví Rana Tahir Jamil.

Otázkou je, zda byla dívka úřadům podezřelá kvůli svým častým cestám do země (za uplynulý rok, tam byla již počtvrté), nebo na ni například někdo upozornil, aby odpoutal pozornost od daleko větší zásilky. Mohlo jít ale také například o konkurenční boj.

Tereza nicméně po zadržení neváhala a začala s celníky okamžitě spolupracovat. „Na základě informací od ní probíhá ve městě několik zátahů,“ uvedl server Geo.tv. Sama Češka vypadá na záběrech ze zadržení, jako by si neuvědomovala, do jakého se dostala průšvihu. Usmívala se, a dokonce pózovala s celníky. 

Doufá zřejmě, že vyšetřovatele přesvědčí o tom, že o drogách ve svém kufru nevěděla. „Přibalili mi něco do kufru, takové tři složky, a řekli mi, že to jsou dárky,“ uvedla. Později ale připustila, že čisté svědomí nemá. „Vím, že něco uvnitř bylo. Řekli mi: ‚Je to něco, a když do toho dáš něco jiného, jsou z toho drogy.‘ Ale netušila jsem, že šlo o tohle, o heroin. Vidím to poprvé. Nevím, kde v tom kufru byl, ani že ho je tolik kil,“ dodala. 

Video  V Pákistánu zadrželi krásnou Češku Terezu (21): Převážela 9 kilo heroinu, tvrdí místní média  - Tereza Kühnelová
Video se připravuje ...

MartinaBrno ( 14. ledna 2018 21:41 )

bavite se dobre, ze.

Karel999 ( 14. ledna 2018 14:41 )

en.dailypakistan.com.pk/pakistan/czech-model-caught-for-heroin-smuggling-sparks-war-between-pakistan i-officials/

Karel999 ( 14. ledna 2018 12:30 )

Konečně někdo trochu uvažuje s chladnou hlavou... Něco na tom bude.

lenkaz ( 14. ledna 2018 03:58 )

myslim si ze posledni fotkou na IG "kde domov muj kde domov muj" - davala najevo ( SOS) ze je drzena proti svoji vuli hotelovy pokoj to nebyl vse je kolem otriskane hlavne ty dvere ;( _ druhy den na letisti ma stejne saty a vlasy tak pro luksuzni Terezu trochu neuparvena a nezvykle aby byla nekolik dni ve stejnem obleceni ?? ,te jeji dve videa na IG ktere byly pote vymazane - zadala lokaci ktera se mohla snadno najit podle te skoly na videu .to ze slapala a dostala se do maleru s drogami silne odsuzuji ale pockejme si na soud a o tech drogach to VEDELA ale myslim si ze MUSELA BYT VYDIRANA zacala bit hodne nepohodlna a proste se ji chteli zbavit , skoda mladeho zivotu za blbost a chamtivost se plati ale to vezeni ji tam nepreji

bullshit ( 13. ledna 2018 19:38 )

Fízlové v Pakistánu holt nejsou žádní blbci, jak si asi myslela. Měli ji již asi opakovaně na zřeteli a teď při pořádné ráně za 10 míčů spadla klec. Dobře jí tak.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání