Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Žena civěla do mobilu, až zakopla a zůstala zaklíněná ve výtahu: Když se rozjel, uřízl jí nohu

Autor: shp - 
3. ledna 2018
17:49

Budiž její případ varováním pro ostatní, kteří civí do mobilů a nedávají pozor, co se děje kolem nich. Ženě z Šanghaje se to krutě nevyplatilo. Kvůli nepozornosti přišla o nohu.

Žena totiž nastupovala do výtahu a namísto svého okolí se věnovala mobilnímu telefonu. Zakopla a spadla zrovna, když se výtahu zavíraly dveře. Ty jí skříply nohu.

Výtah se ale přesto rozjel. Náraz o patro ženě dolní končetinu bolestivě amputoval. Video z průmyslové kamery zachycuje, že výtah projel ještě další tři patra, než se zastavil.

Incident se odehrál loni v červnu, ale video bylo zveřejněno až nyní. Žena o nohu přišla. Přitom stačilo málo. Mobilní telefony mohou opravdu nebezpečné.

Aduanaadu ( 17. ledna 2019 19:28 )

To je ale krava? Cumi na mobil? A nejen ze si nedavala pozor ale ten mizernej vytah???

prycsnima ( 4. ledna 2018 00:18 )

HOVADA S MOBILEM MI LEZOU NA NERVY. VŠUDE. VYSOKÉ POKUTY ZA TELEFONOVÁNÍ ZA CHŮZE. VĚZENÍ ZA POUŽÍVÁNÍ V AUTĚ! KU RVY DEBILNÍ MOBILNÍ !!!!!!!!!!!!!!!!

DWEI ( 3. ledna 2018 20:08 )

Viděla jsem legrační video, kdy mladá žena taktéž civěla do mobilu a v nákupním centru spadla do fontány s vodou Tohle je ale drsné...... je divně, že se výtah rozjel

offline ( 3. ledna 2018 18:50 )

Ta si to už snad bude pamatovat, ale miliony stejných hovad, které v okamžiku "práce" s mobilním zařízením zcela zapomenou kde jsou a zastaví se kdekoli, by podobnou lekci také nutně potřebovaly.

jiko100 ( 3. ledna 2018 18:21 )

Ano, neměla čučet do mobilu ale..v první řadě je to na žalobu firmy, která má výtah v servisu. Při takové mezeře kabinových dveří se výtah nesmí rozjet!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání