Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Záhada francouzských vražd: Existuje jenom jeden podezřelý!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Reuters)
Autor: shp - 
22. prosince 2017
22:12

Co se to děje na francouzském venkově? Tamní policie je blízko k rozlousknutí případu století. Na jihovýchodě docházelo k mnoha záhadným úmrtím, vraždám a zmizení. Nyní to vypadá, že se je podaří rozlousknout. Vše totiž ukazuje na jediného podezřelého.

Vyšetřovatelé vzali v potaz, že souvislost může mít i neobjasněná vražda trojice Britů v Chevaline z roku 2012 a zmizení holčičky. Ta je nezvěstná od letošního srpna. Ztratila se z Chambéry, která je asi 80 km vzdálená.

Prověřujeme všechna znepokojující zmizení, k nimž v regionu došlo,“ řekl webu britské stanice BBC žalobce Thierry Dran z prokuratury ve městě Chambéry. Konkrétní případ však nejmenoval. Je jasné, že vyšetřovatelé mají proto eso v rukávu.

Podle dostupných informací policie podezřívá nejmenovaného muže, že má prsty v případu zmizení čtyřiadvacetiletého Belgičana Adriena Mouriala. Ten se ztratil v červenci poblíž místního jezera. Prověřena by ale měla být i další zmizení. Tak kdo je oním záhadným podezřelým? 

Video : Vražda Blanky v Jihlavě

Video  Podrobnosti o popravě Blanky v Jihlavě. A Němku čeká soud kvůli útěku i ISIS.  - Bára Horáková, Lukáš Červený, redakce Blesk
Video se připravuje ...

agfor ( 23. prosince 2017 12:20 )

Ba ne. Jsou dva - Merkelová a Juncker.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání