Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tragická nehoda na Chomutovsku: Srážku nepřežily dvě ženy

Tragická nehoda na Chomutovsku: Srážku nepřežili dvě ženy (ilustrační foto).
Tragická nehoda na Chomutovsku: Srážku nepřežili dvě ženy (ilustrační foto).  (Autor: Foto pro Blesk - PČR, Klatovský deník)
Autor: ČTK - 
21. prosince 2017
10:47

Při střetu dvou osobních aut u obce Chbany na Chomutovsku zemřely dvě starší ženy. Silnice v obci je uzavřená. Řidič jednoho z vozů nedal přednost v jízdě.

Nehoda se stala krátce po 7:00. Jedenasedmdesátiletý řidič na značce Stůj, dej přednost v jízdě nedal přednost jinému osobnímu vozidlu. Na místě zemřely osoby ve věku 74 a 75 let, jedna z nich byla řidičova žena, která cestovala na místě spolujezdce, druhá seděla na zadním sedadle. Řidič vozu utrpěl těžká zranění.

Jednatřicetiletý řidič druhého automobilu byl podle mluvčí zraněn lehce. Předběžnou škodu vyčíslila policie na 200 000 korun.

Okolnosti tragické nehody vyšetřují policisté, místo srážky bude zřejmě celé dopoledne uzavřené, doprava je odkláněna po objízdných trasách.

moiaza ( 21. prosince 2017 11:26 )

Děda nedá přednost před vánocemi. To si nemohl počkat po novém roce? Tak pokazil vánoce nejen sobě, ale i jiným. Měl nakupovat dárky po internetu a ne v zimě sedat za volant.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání