Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Martin (†23) zahynul při tragické nehodě u Vnorov: Jedni ho viní, další truchlí

Autor: dce - 
6. července 2017
05:00

Alkohol, nepřiměřená rychlost, zdravotní potíže? Co přesně stálo za smutnou nehodou, která se stala v sobotu u Vnorov, zatím není jasné. Tragédii nepřežili čtyři lidé včetně mladého řidiče Martina (†23). Nad jeho smrtí nyní smutní přátelé na sociálních sítích.

Život teprve třiadvacetiletého Martina skončil předčasně v sobotu po poledni. Čelní srážku dvou osobáků přežila z pěti lidí jediná žena. O tom, jak zapeklitý případ bude, svědčí i fakt, že policie hledá svědky nehody.

Právě Martina, řidiče černého Clia, které bylo po drtivém nárazu k nepoznání, mnoho lidí na sociálních sítích za nehodu viní. Mezi místními byl totiž nechvalně proslulý svými excesy.

„Viděl jsem ho řídit pod vlivem, a tím myslím opilého úplně na plech,“ řekl Blesku jeden ze Strážničanů. „Taky tady zmlátil dost lidí,“ dodal.

To ale nic nemění na smutku jeho přátel a blízkých, kteří po něm nyní truchlí i na sociálních sítích. „Někdo zemře šťasten a… někdo zas předčasně,“ napsala jedna z jeho kamarádek na Facebooku. „RIP… zůstáváš navždy v našich (v mém) srdcích, Bobi,“ přidala se další.

Video  Na tomto místě mezi Vnorovy a Strážnicí vyhasly v neděli po 13. hodině po čelním střetu dvou aut čtyři lidské životy. Silnice 1/55 zůstala čtyři a půl hodiny zcela uzavřená.  - Zdeněk Matyáš
Video se připravuje ...

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání