Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Smutek Zemanovy přítelkyně Volfové: Blanka byla moje nejlepší kamarádka, vzpomíná na ženu zavražděnou v Jihlavě

Autor: Jiří Čada, Jan Doležal - 
19. prosince 2017
12:01

Pět let vyhrožování, napadání i útoků nožem… Podnikatelku Blanku D. (†71) nejspíš zavraždil její exmanžel Jiří D. (†64), který jí dělal ze života peklo kvůli neshodám o majetek. Vrah na ni na jihlavské ulici vypálil celkem šestkrát. Policisté v pondělí poodhalili zákulisí brutálního činu. Ukázalo se, že zavražděná byla blízkou přítelkyní exposlankyně Volfové!

Krutý zločin hýbe celou Českou republikou. V pátek ve dvě hodiny odpoledne měl exmanžel Blanky D. přibrzdit vedle své bývalé ženy na křižovatce. Údajně vystřelil celkem šestkrát, z toho čtyřikrát svou bývalou ženu zasáhl. 

Lidé, kteří Blanku D. znali, jsou z její hrůzné smrti v šoku. Otřesená je i bývalá poslankyně Jana Volfová (60). Na svůj facebookový profil pověsila už 16. prosince dojemný vzkaz. „Je mi strašně, ta žena, co ji zastřelili u Jihlavy, byla moje nejlepší kamarádka a naprosto skvělá ženská, co pomáhala, kde mohla. Blani, myslím na tebe,“ uvedla Volfová veřejně.

„Poznala jsem ji v roce 2001, když jsem sestavovala stínovou vládu žen a oslovovala jsem ženy z nejrůznějších oborů a profesí. Začaly jsme spolupracovat a postupně se stala i místopředsedkyní Strany důstojného života, kterou jsem vedla,“ popsala Blesku Volfová, která nyní pracuje jako učitelka.

Exposlankyně Jana Volfová uvedla, že zavražděná Blanka D. byla její nejlepší kamarádka a z její smrti je zničená. Exposlankyně Jana Volfová uvedla, že zavražděná Blanka D. byla její nejlepší kamarádka a z její smrti je zničená. | Jiří Čada, PČR, Facebook

„Byly jsme velké kamarádky, byla i na svatbě mé dcery a její smrt mě hluboce zasáhla. Byla to moc hodná ženská, která pomáhala ostatním a nikdy nikomu neublížila,“ dodala.

VIDEO: Paní Blanku její manžel napadl nožem a vyhrožoval jí smrtí, potvrdil známý.

agfor ( 20. prosince 2017 15:58 )

všichni jsme něčí přátelé. Mého otce třeba zavraždili fečaři v nemocnici v Mostě, matku zmrzačili tamtéž a jediné co můžu, jako bílý Čech, je držet hubu a krok, nebo mi ukážou.

villon ( 20. prosince 2017 09:13 )

Vrána k vráně... plus jeden havran

SwjetSteenoo ( 20. prosince 2017 00:04 )

Jsou naivní, zadejte si do google tohle a máte to za 20s. Strana důstojného života Blanka třeba toto http://www.topky.sk/gl/480469/2087563/Ceskom-otriasla-brutalna-vrazda--FOTO-Blanku-popravil- za-bieleho-dna--neuveritelne-odhalenie

lynx ( 19. prosince 2017 22:46 )

Pozoruje-li situaci nezávislý pozorovatel, usoudí, že ten anděl, který všude rozdával dobro, chtěl prostě svého ex manžela a partnera v podnikání svléknout do trenek. Má-li se člověk, který celý život buduje firmu, aby se pak v důchodu mohl z výsledků své práce cítit pohodlně, vzdát všeho ve prospěch hamižné bývalky, může zvolit definitivní řešení. Tak už to prostě někdy chodí.

kristinn ( 19. prosince 2017 17:36 )

Bleskáči, ako je s Jirkom Pomeje? Mal byť na kontrole. Ako je možné, že tu nie je také dôležité info???????????????????Verte, pre mnohých dôležité...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání