Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Smrt zrůdy Charlese Mansona (†83): Pitva odhalila skutečnou příčinu úmrtí!

Autor: shp - 
14. prosince 2017
10:19

Všichni doufají, že v bolestech skončil v pekle. Tento člověk nebyl ničím jiným než naprostým monstrem. Vůdce amerického kultu Rodina Charles Manson (†83), který zinscenoval vraždu sedmi lidí, zemřel 19. listopadu v nemocnici.

Do ní byl převezen po zdravotních komplikacích, které ho potkaly ve vězení. V něm si odpykával doživotní trest za zinscenování vražd sedmi lidí, mezi kterými byla i těhotná manželka režiséra Romana Polanského (84) Sharon Tate (†26).

Podle poslední zprávy koronera stojí za smrtí Charlese Mansona akutní zástava srdce. Na ní se podílel i dlouhodobý boj s rakovinou střev, který zrůdný Manson se zákeřnou nemocí sváděl. Informace získal web TMZ.

Jeho redaktorům se do rukou dostal úmrtí list Mansona. Oficiálně totiž nesmí jeho úmrtí vůbec komentovat. Spoustě lidí však klidný odchod Mansona ze světa nedá spát. Naříkají, že si zasloužil mnohem krutější osud.

Podívejte se na zranění hudebníka Marilyna Mansona, který si od vůdce kultu vzal jeho jméno:

Video  Na Marilyna Mansona spadly během koncertu obří dekorativní pistole. Zpěvák skončil v nemocnici.  - Youtube / BrooklynVegan
Video se připravuje ...

prycsnima ( 14. prosince 2017 15:09 )

 A tahle svi ně se dožila tolika let? Že ho v tom vězení někdo neumlátil ??? Nechápu!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání