Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Žena vyřízla z břicha dívky (†18) miminko, protože sama potratila. Partner jí vyhrožoval, že ji opustí

Autor: shp - 
7. prosince 2017
13:36

K extrémně brutální vraždě došlo v Brazílii. Pomatená Aline Roberta Fagundes (38) nalákala těhotnou dívku Gabrielle Barcelos Silvu (†18) na oblečení pro miminko zdarma. Jenže pak ji omámila drinkem plným alkoholu a drog, a když odpadla, z břicha jí vyřízla její nenarozené dítě!

Aline Roberta Fagundes nedávno potratila a ztrátu dítěte špatně nesla. Její přítel se s ní kvůli tomu navíc chtěl rozejít. Žena se proto rozhodla k šílenému a zoufalému činu. Mladičkou Gabrielle Barcelos Silvu k sobě vylákala pod záminkou poskytnutí dětského oblečení zdarma.

Jenže její záměry byly jiné. Gabrielle chtěla připravit o to nejcennější, co má. O její dosud nenarozené dítě. Omámila ji proto drinkem, ve kterém byl alkohol i drogy. Když dívka upadla do bezvědomí, vyřízla jí z těla miminko. Tím Gabrielle odsoudila k smrti.

Pak si pomatená žena zavolala ambulanci a nechala se i s novorozencem převézt do nemocnice. Jenže tam lékaři pojali ihned podezření, že dítě není její a zalarmovali policii. Čtrnáctiletý syn vražedkyně poté našel tělo oběti. Jeho matka jí genitálie potřísnila krví a myslela si, že bude vypadat jako po potratu.

Na vše se přišlo a Aline byla zatčena. Policii tvrdila, že o hrozném činu, který provedla, její partner věděl. Prý jí pomáhal se zbavením těla. On to popírá. Malá holčička je nyní ve speciální péči lékařů. Její skutečná maminka se na ni přitom tak těšila. „Nemůžu se dočkat, až uvidím tvoji tvář,“ napsala Gabrielle na Facebooku před tragédií.

Podívejte se na video o děsivém případu vraždy miminka v Česku:

Video  Porodila holčičku a pak ji ubila. Ženě (20) hrozí za vraždu výjimečný trest.  - Zbyněk Schnapka
Video se připravuje ...

squirrel ( 7. prosince 2017 14:09 )

mlade maminky..clanek,ktery byl otisten v Blesku o tom,ze zemrelo male miminko po ockovani redakce okamzite zlikvidovala s toho duvodu,ze pod nim bylo napsano spousta prispevku proti negativnimu vlivu ockovani hexavakciny u miminek..pokud by jste si ty prispevky chtely precist.. napiste si prosim presne ten nazev do google..,,Sabrinka (†5 měs.) umřela dva dny po očkování: Drsný vzkaz odborníků!'' tak presne se ten clanek jmenoval..jsou tam fakta

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání