Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Těhotnou ženu vylákala na výbavičku, pak jí vyřízla plod z břicha!

Žena v Coloradu zaútočila na těhotnou a vyřízla jí z břicha její 7měsíční miminko
Žena v Coloradu zaútočila na těhotnou a vyřízla jí z břicha její 7měsíční miminko  (Autor: Twitter.com)
Autor: red - 
19. března 2015
10:38

Krvavý útok, který se vymyká běžnému chápání, se odehrál v americkém Coloradu. Na těhotnou ženu (26) nožem zaútočila jiná žena, pobodala ji a pak jí vyřízla z břicha její miminko.

Nastávající maminku vylákala šílená žena k sobě domů na inzerát, v němž nabízela oblečení a výbavičku pro miminko. Těhotná žena, která byla v sedmém měsíci, se vydala na místo určení, aniž by tušila, jaké peklo tam na ni čeká.

Když dorazila do domu, napadla ji 34letá žena nožem. Pobodala ji, rozřízla jí břicho a vyňala z něj sedmiměsíční plod. S ním pak běžela do nemocnice s historkou, že prodělala potrat. Rozřezanou ženu nechala na místě svému osudu.

Zda si pomoc zvládla zavolat žena sama, nebo někdo uslyšel její hlasité naříkání zevnitř domu, není jisté. Pomoc však dorazila včas a matku, která prožila největší šok, z něhož se jen těžko bude vzpamatovávat, se podařilo zachránit.

Podezřelá žena byla zatčena přímo v nemocnici a převezena do oblastní věznice, kde si vyslechla obvinění z pokusu o vraždu prvního stupně, napadení a zneužití dítěte, které zemřelo.

13ka ( 30. ledna 2016 19:42 )

 Pane Bože, to je strašné. Chudák maminka. Jistě plakala víc za svým miminkem, než bolestí. Co to tu chuju vraždící napadlo?

Zobrazit celou diskusi