Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Anna (†16) se oběsila uprostřed ulice: Večer byla s kamarády a vypadala v pohodě

4. prosince 2017
19:07

Spáchala sebevraždu kvůli nešťastné lásce, nebo v její smrti má prsty někdo jiný? Známí krásné studentky Anny (†16), která se oběsila na elektrickém sloupu, nemohou tragédii pochopit a spekulují, co se osudné noci stalo. 

Krásnou studentku Annu našli ve čtvrtek ráno oběšenou na opasku na sloupu veřejného osvětlení ve slovenském Třebišově. Večer předtím měla podle portálu Pluska.sk trávit s kamarády z místní rapové scény ve městě. "Vyhodili je z jedné hospody, druhé, potulovali se. Kámoš ji chtěl doprovodit domů. Řekla, že netřeba, že se projde. Vypadala, že je v pohodě, nic na ní nebylo znát," řekl serveru zdroj.

Známí mladé dívky na internetu spekulují, co se osudné noci stalo. Někteří nevěří, že by si sama vzala život. "Miluju, když lidé dělají urychlené závěry. A věřím tomu, že jí někdo dopomohl. Pravda vyjde najevo," napsal jeden z nich a další tvrdí, že dívka na sobě měla té noci legíny, ke kterým se pásek nenosí.

Podle vrstevníků Anny mohlo jít o nešťastnou lásku. "Oběsila se kvůli frajerovi," uvedl jeden z nich. S tím ale nesouhlasí dívčina maminka. „Nešlo tu o nešťastnou lásku ani problémy v rodině či škole. Nebyl důvod na to, aby si něco udělala,“ vysvětlila.

Případem se zabývá i policie, která už nařídila pitvu. Kamarádi mezitím organizují pietní setkání a na sociálních sítích jí posílají vzkazy do nebe. "Měla jsem tě upřímně ráda. Kdo s tebou žil, ví, o co přišel. Byla jsi úžasný člověk bez ohledu na to, kolik lidí o tobě mluvilo nesmysly. Pro mě jsi byla vždy kamarádkou a v srdci zůstaneš navždy, Anko! S láskou vzpomínám, odpočívej v pokoji, krásko...," stojí v jednom z mnoha vzkazů od uživatelky Bian Cy.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání