Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Odpálím bombu, vyhrožoval Slovák v letadle Ryanair. Letělo z Bratislavy do Londýna

Autor: shp - 
1. prosince 2017
17:37

Zděšení a hrůza, které pasažéři letu z Bratislavy do Londýna rozhodně nečekali. Slovák na palubě letadla aerolinek Ryanair vyhrožoval, že odpálí bombu. Cestující se loučili se svými příbuznými a třásli se strachem.

Asi 30 minut před přistáním se náhle jeden z pasažérů postavil a začal na celé letadlo vyhrožovat, že má v počítači bombu a že letadlo vyletí do vzduchu. Bylo to strašné. Už na letišti nám přišel jako zvláštní, takový podivín. Už před nástupem do letadla se choval agresivně. Nejprve se ho v letadle snažil uklidnit personál, ale nepomohlo to,“ řekl serveru DALITO, který o incidentu informoval jako první, muž z Bratislavy.

Letadlo bylo po přistání na londýnském letišti Stansted odstaveno na tři hodiny. Pak do něj vtrhla britská protiteroristická jednotka. „Celé to trvalo asi tři hodiny, než zpacifikovali cestujícího, který vyhrožoval bombou. Smůlu měl i mladý Slovák, který seděl vedle něj, protože ho jednotka sebrala rovnou s sebou. Pokud vím, Slováka už propustili. Bylo to strašné, všichni jsme volali domů a loučili se s rodinami,“ dodal muž, který si nepřál být jmenován. Server uvedl, že bombou vyhrožoval také Slovák. Hrozba byla naštěstí lichá.

kov3 ( 1. prosince 2017 20:29 )

A ty si zase vyje.baný kocot...

odol ( 1. prosince 2017 19:15 )

Jistě!!!

odol ( 1. prosince 2017 18:32 )

Anglickí četníci mu mali dať dobrú ,,bombu čenichovku,,potom ,,bubny Karla Vlacha,, následne ,,gumoliečbu,, a takto prevychovaného debila vrátiť pod Tatry eskortou s doživotným zákazom vstupu do GB. A neboli by noví blbci podobného typu...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání