Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Známý rapper Vladimír se zapletl do drog! Hrozí mu 10 let za mřížemi

Autor: lm - 
1. prosince 2017
10:07

Známý slovenský rapper skončil za mřížemi! Vladimír (37), který vystupuje pod uměleckým jménem Supa, byl obviněn z výroby drog, za což mu hrozí až 10 let v kriminále.

Slovenští kriminalisté si došlápli na dealery a narkomany. Za jeden týden skončilo v poutech hned pět lidí podezřelých z drogově trestné činnosti, mezi nimi právě i známý slovenský rapper Supa.

"Vyšetřovatel obvinil 37letého Ladislava z Partizánskeho a 37letého Vladimíra z Handlové ze zločinu výroby drog formou spolupachatelství," potvrdila pro TV JOJ policejní mluvčí Elena Antalová.

Rapper Supa byl zadržen v pondělí, kdy spolu s kamarádem kupovali drogy. "Obvinění si v Seredi pořídili fentanylové náplasti, za které zaplatili 150 eur (3 830 Kč- pozn.red.)," popsala Antalová.

Opiátové náplasti u sebe měli oba. "Vladimír za odvoz do Seredě inkasoval od Ladislava jednu náplast. Zajištěné množství odpovídá téměř 200 běžným dávkám drogy," dodala mluvčí. Kriminalisté oba muže sledovali a zastavili je, když se vraceli z nákupu drog.

Rapper po zadržení strávil tři dny v cele, na verdikt si ale na rozdíl od kamaráda počká na svobodě. Za drogovou trestnou činnost mu hrozí trest odnětí svobody od tří do deseti let. "Nebudu se k tomu vyjadřovat," sdělil na dotaz TV JOJ Supa.

crush ( 1. prosince 2017 10:38 )

O jednoho či dvoch blbov na slobode menej. Len tak ďalej. Pozatvárať, až to zčerná, pakáž hnusná!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání