Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Adam (†31) oslavoval vyléčení hrozivé rakoviny a poprvé vyrazil ven: Opilý spadl z útesu

Autor: aba - 
26. listopadu 2017
07:45

Někdo by snad mohl říct, že to byl osud. Angličan Adam Fenton (†31) osm měsíců bojoval s těžkou formou rakoviny a nakonec se opravdu uzdravil. Smrt ale našel jen o pár týdnů později.

Otci dvou malých děvčátek Adamu Fentonovi byla osm měsíců před jeho smrtí diagnostikována rakovina. Muž trpěl difuzním velkobuněčným B-lymfomem a šest měsíců podstupoval chemoterapii. "Mysleli jsme si, že ho ztratíme. Byl to zázrak, když se uzdravil," zaznělo u soudu, který prošetřuje Adamovo úmrtí.

Muž dostal od lékařů zprávu, ve kterou nedoufal - rakovina, která napadla plíce a srdce, je pryč. Tři týdny po radostné novince se tak Adam rozhodl jít to s kamarády oslavit. "Víme s jistotou, že opustil bar ve 3:33 ráno," řekl k případu vyšetřovatel.

O několik hodin později našel jeho tělo náhodný kolemjdoucí, který pod útesem venčil psa. Podle všeho opustil Adam bar a vydal se po cestě na vyhlídku. Podle příbuzných nejspíše proto, aby našel místo, kde se z opilosti vyspí. Jeho přítelkyně mu totiž zakázala, aby se vracel domů, jestli bude pít, protože po alkoholu býval agresivní.

Nejspíše ale ztratil rovnováhu a spadl z útesu. Pitva v jeho krvi kromě alkoholu prokázala i gram kokainu. "Po ukončení léčby ještě nepracoval, byl na to moc slabý. Na tu noc s kamarády se těšil, bylo to poprvé od jeho nemoci, co byl takhle s kamarády," vypráví Rebecca, jeho přítelkyně, kterou si měl brát. Píseň, kterou si vybrali na svou svatbu ale nakonec zazní na Adamově pohřbu. Soud se zabýval především možností sebevraždy či zabití. Úmysl ale nebyl prokázán a podle Adamovy matky by určitě neskákal dobrovolně poté, co porazil zákeřnou nemoc.

Video: Brazilka přežila rakovinu a zveřejnila, jak vypadá po odebrání obou prsou

rukka ( 13. dubna 2020 12:45 )

Vetsiho ***a jsem nevidel

oliiiii3 ( 26. listopadu 2017 13:41 )

Zubatá měla výdrž.

sores ( 26. listopadu 2017 12:42 )

Přesně tak, chlastat tak až se ožrat a díky tomu zhebnout je stejné jako ta rakovina. Nelituji, chlast je zabiják!!!!!!!!!!!!!!!!

prycsnima ( 26. listopadu 2017 09:29 )

 Pro lidstvo nabyl užitečný. Feťák i chlastal

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání