Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Jiří Kajínek opět v poutech! Proč na něho vlétla zásahovka?

Video se připravuje ...
Autor: mac - 
24. listopadu 2017
12:44

V současnosti zřejmě nejznámější český vězeň, jenž dostal prezidentskou milost – Jiří Kajínek, skončil opět v poutech! A bylo to drama srovnatelné s jeho zatčením po útěku z mírovské věznice. Zásah policejních zakuklenců byl však tentokrát pro pořad TV Prima Policie v akci, který mapuje skutečné kriminální případy v Česku.

Nový díl pořadu Policie v akci, který diváci uvidí ve středu 29. listopadu v 16.50 na Primě, popisuje případ, kdy byl náhodný kolemjdoucí svědkem toho, jak v Praze na Pankráci běhají muži se zbraněmi. Vše okamžitě nahlásil. Přivolaná hlídka opravdu zahlédla poblíž čerpací stanice muže se zbraněmi v rukou. Stáli před obytným domem a mířili na sebe. Policisté proto na pomoc povolali zásahovou jednotku.

„Velitel zásahu mi řekl, abychom zajistili okolí, aby tam nevstupovaly osoby, které na místě nemají co dělat – civilisté nebo další osoby, případně kdyby byl další pachatel opodál,“ řekl praporčík Petr Zima z policejní hlídky, který se na natáčení podílel.

Pak už na řadu přišla zásahová jednotka. Zakuklení muži během chvilky poslali omilostněného vraha k zemi a nasadili mu pouta. „Tento způsob zatýkání nezažil poprvé,“ doplňuje praporčík Zima. Jiří Kajínek tam asi zažil velmi nepříjemné déjà vu.

Vše o Jiřím Kajínkovi čtěte zde >>>

zvonik54 ( 25. listopadu 2017 09:56 )

Já se divím všem vašim reakcím zde v diskuzi, že viníte buď Kajínka z vraždy nebo sami sebe urážíte z blbosti, když nejste přesvědčeni, že Kajínek je vrah, nebo jen nevinný šikovný zloděj, kterému ze msty proti jeho inteligenci a šikovnosti nasadila Policie vraždy jako psí hlavu, aby ho dostala konečně do krimu! Já se divím, že se spíš nedivíte NAPROSTÉ NESCHOPNOSTI vyšetřování vražd podnikatelů a NESCHOPNOSTI soudů ČR vyšetřit opravdové skutečnosti a motivy oněch vražd. - V dnešní moderní době, kdy se používají metody DNA, balistické expertízy střelných zbraní apod. Zvláště v době, kdy je nejvyšší podezření ve zkorumpovanosti příslušníků vyšetřovací služby ve spolupráci se zkorumpovanou soudní vrchností, která tvoří dohromady justiční mafii. Já se vám všem divím, že věříte médiím, které vysílají jen na rozkaz této kriminálně soudní mafie spojené s politikou... Fakt se vám divím, že jste schopni se urážet zde v diskuzích kvůli průšvihům jiných...

arne100 ( 24. listopadu 2017 17:45 )

Zdenek informatik.To je úžasné jak tě rodiče vychovali zřejmě jsou stejní hulváti jako vy že se ani nedivím tým vulgaritám jablko nepadá daleko od stromu je to vidět na tobě.

ivoadler ( 24. listopadu 2017 16:12 )

To má bejt dokument? Vždyť při tom zatýkání měl bejt nahej! Sorry jako. Je vidět, že už je to celebrita!

sores ( 24. listopadu 2017 15:41 )

Inteligentní Kájínek si z toho p.r.d dělal, ten tím prošel několikrát, alespoň mu zaplatí a on vydělá i za takovou frašku

mixer ( 24. listopadu 2017 13:02 )

Pěkná fraška.Produkce měla veškeré dokumenty.Filmaři vždy předem musí mít povolení na místo,kde budou,a to dávno předem.Někdo pochybil.Buďto místo nebylo označeno,že se filmuje,ap.,produkce věc nenahlásila,atd.Anebo to podělali cajti.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání