Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Kajínek prozrazuje tajemství největších českých vrahů: Co ví na Stodolu a Kramného?

Video se připravuje ...
Autor: aba - 
24. listopadu 2017
05:00

V dokumentární sérii Já, Kajínek prozrazuje bývalý vězeň tajemství nejen ze svého života, ale i z vězení. Za mřížemi se setkal s dalšími proslavenými vrahy, jejichž příběhy zná celé Česko. Co na ně na svobodě „prásknul“?

Na obrazovkách TV Prima vídají diváci Jiřího Kajínka v dokumentu o jeho osobě každou neděli. Na konci tohoto týdne prozradí, jak proběhlo jeho setkání s nejznámějšími vrahy Česka – Stodolou, Roubalem a Kramným.

„Kolem mne prošly stovky vrahů a dovolím si tvrdit, že pokud někdo z nich litoval toho, co udělal, nebo měl aspoň výčitky, tak jsou to jen jednotlivci,“ říká Kajínek o setkání s odsouzenými vrahy.

Jaroslav Stodola, který se svou manželkou Danou vraždil pro peníze, dostal za osm mrtvých doživotí, se kterým je smířený. A dokonce se Kajínkovi svěřil se svou láskou ke své manželce. „Stodola mi říkal, já bych to na ni nikdy neřekl, já jsem ji tak miloval, že bych udělal cokoli pro to, abych ji z toho dostal. Já jsem to udělal a mě za osm mrtvol nikdo nepustí, já to tady dožiju.“

Kajínek potkal i Petra Kramného, který dostal za vraždu manželky a dcery během dovolené v Egyptě 28 let vězení. Prý se ho ptal na jeho případ, jenže Kajínek odpovídá v hádankách. Já jsem mu na to řekl, že se mu to nebude líbit, co mu řeknu,“ prozradil. Pětinásobný vrah Roubal měl podle Kajínka smysl pro humor, který ho dělá sympatickým.

A právě na to naváže investigativní pořad Josefa Klímy, který se bude věnovat Roubalově případu, ale i jiným vraždám a ukáže realitu zločinu devadesátých let - vyšetřovatele na hraně  zákona, úplatky a vrazi, kteří za sebou mají bestiální minulost, ačkoliv je Kajínek označuje za zábavné.

Video: Ukázka z Já, Kajínek! Kvůli komu před kamerou pláče?

Video  Ukázka z Já, Kajínek! Kvůli komu před kamerou pláče?  - FTV Prima
Video se připravuje ...

 

Zasepsal ( 14. prosince 2017 10:52 )

Ono to s tím Kalóóóskem je halt také „také všelijaké“..... Před pár dny mně totok došlo imééélem.....( Asi obdobnééé případ notorickééého kariéristickééého nenasytníka, jako ta fozílija Němcůj z ODS...ta byla za mlada totiž přesně totok..... ). Ale soudruhu Kalousku, to máš tak velkou sklerózu, z toho požívání alkoholu? Když jsem dělal v Mitasu, měli jsme tam na investičním odboru mladého ambiciózního lidovce. Verboval lidi do BSP (pro ty, co nebyli na světě - Brigáda socialistické práce), jedné dělal dokonce vedoucího. Na 1. máje vždy nosil vlajku SSSR, skandoval hesla, jako AŤ ŽIJE SSSR, SOUDRUH BREŽNĚV, KSČ A SOUDRUH HUSÁK atd. Proklínal západní imperialisty a vrahy z Wall Streetu. Ten mladý lidovec se jmenoval soudruh Miroslav Kalousek. Když byl na učilišti, tak jako učeň (učňovský obor s maturitou), tak na praxi v závodě, zahajoval výroční schůze KSČ, ROH a SSM recitací angažované poezie. Byl velice aktivní ve výboru SSM, vedl studio mladých, organizoval brigády na pomoc zemědělcům a vyzýval členy SSM k uzavření hodnotných závazků ke každému výročí (VŘSR, Sjezdy KSČ, KSSS a SSM). Jenom nechápu, proč v žádném životopise neuvádí učiliště, kde se vyučil a podnik, kde vykonával praxi a pak pracoval, než odešel na VŠCHT. Jiří Zahradník Hradec Králové 25.11.2017

Zasepsal ( 14. prosince 2017 10:40 )

Že je Kajínek vrah, nevěří ani manželka zastřelených...Napsala o tom celou vysvětlující knížku...

spirito2302 ( 10. prosince 2017 14:06 )

Vrah Kajínek si vymýšlí aby upoutal pozornost, zapomíná že se mu to může vymstít.

spirito2302 ( 10. prosince 2017 14:03 )

Vrazi a různá pakáž měla vždy u Zemana podporu.

Rapid41 ( 26. listopadu 2017 10:36 )

Tak to tolik nehltej

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání