Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Už nic nemá smysl, napsala zničená maminka zabité Simonky z Orlíku

Autor: dce - 
22. listopadu 2017
10:37

Od smrti mladičké Simonky (†18) už uplynul rok a půl, čas ale ránu v srdci její maminky nijak nezahojil. Šárka J. za svou dceru dál truchlí a prosí ji, aby se vrátila. Smutnou zpověď sdílela na sociálních sítích.

„Protože... Tuto lásku pochopí jen matka dítěte, které je v nebi,“ napsala na Facebooku Šárka J., maminka Simonky, která loni v létě tragicky zahynula na Orlíku. Při projížďce s přítelem do jejich loďky narazil Christoph Steinert na skútru.

Simonka svým zraněním podlehla. Soud viníka potrestal podmínkou, rodině má navíc zaplatit 1,4 milionu korun. Pro Šárku je ale takový trest směšný. Dceru by jí ovšem nevrátilo ani doživotí pro Steinerta.

„Jen my matky těchto dětí víme, že už nic nedává smysl, že na ničem už nezáleží. Že každá matka dítěte v nebi se už nebojí smrti. A proto vám chci říct, že jediná věc, kterou na tomto světě chceme, je mluvit o našich dětech,“ napsala Šárka.

Dojemnou zpověď si podle vlastních slov vypůjčila od jiné maminky mrtvého dítěte. „Mluví to za nás za všechny,“ dodala.

Xeen ( 22. listopadu 2017 11:35 )

Z pohledu našeho právního řádu vlastně skoro nic neudělal. To kdyby třeba ukradl v hypermarketu něco za více než 5tis (kromě nepřizpůsobivých/migrantů, ti to mají povoleno), to by byl teprve zločin na vězení.

6010 ( 22. listopadu 2017 11:10 )

Velmi slabý trest za zabití mladé dívky.Nechápu, že nešel ten frajírek sedět natvrdo.U jiných by to bylo mnohem tvrdší.Opět vlivní rodiče? Ale karma je karma, vše se lidem vrací.

jonn ( 22. listopadu 2017 11:09 )

A tomu parchantovi je to jedno . Tělo rozebrat na orgány zbytek hodit prasatům .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání