Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Rodiče svého syna polili petrolejem a zapálili: Těžce popáleného chlapce zachránila prodavačka

Chlapce jeho matka polila petrolejem a zapálila
Chlapce jeho matka polila petrolejem a zapálila  (Autor: koláž blesk.cz/profimedia)
Autor: aba - 
30. října 2017
10:52

Rodiče jako z hororu, kteří se o svých pět dětí vůbec nestarali a šlo jim jenom o sex. Takhle vidí Olivera a Jessicu Schneiderovi veřejnost, která sleduje soudní přelíčení v Německu.

Před německým soudem stanul manželský pár, který se zodpovídá z pokusu o vraždu vlastního syna. Oliver a Jessica, kteří spolu mají pět dětí, prý totiž mají mnohem větší zálibu v sexu než ve svých dětech.

Podle obvinění měl pár nalít na svého pětiletého syna petrolej a zapálit ho. Zatímco dítě křičelo bolestí, měli na internetu hledat nové sexuální partnery. Na celý incident se přišlo až o několik dní později, kdy šel chlapec se svou matkou nakupovat do obchodu.

Prodavačka si všimla jeho příšerných popálenin a zavolala policii. Ta uvědomila sociálku, která z jejich bytu, plného odpadků a psů, zachránila pět dětí, které umístila do ústavu.

I přes několik operací, které popálený chlapec prodělal, už nejspíše nikdy nebude normálně hýbat rukou. Podle jejich jedenáctileté dcery je stav jejich dětí nijak netrápil, protože „sex bylo to jediné, co je zajímalo.“

„Neposkytovali svým dětem jídlo, pití ani léky. Věnovali se sexuálním aktivitám, na internetu hledali nové partneru a fotili se na zahradě,“ řekla před soudkem žalobkyně. Podle ní to byla Právě Jessica, která dítě petrolejem polila a zapálila.

Oliver čelí před soudem doživotnímu trestu, jeho žena nařízené léčbě na psychiatrické klinice. Její psychické zdraví posoudí lékaři, ale při jejím zadržení prý trvala na tom, že dá policistům přednášku o prospěšnosti jógy.

Video: Chůvy strčily miminko do ledničky

 

sores ( 30. října 2017 11:12 )

Zrůdy dospělácké podlidi, nejvíce to za ně vždy odnesenou děti co se nemohou bránit! Rovnou je zabít, jsou zbytečné na planetě!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání