Pátek 10. května 2024
Svátek slaví Blažena, zítra Svatava
Polojasno 18°C

Katku (†23) s Romanem (†23) našli mrtvé v garáži: Byl to grázl, pláče otec dívky

Garáž, ve které ke tragédii došlo
Garáž, ve které ke tragédii došlo  (Autor: Policie SR)
Autor: lm - 
19. října 2017
05:20

Slovenští policisté řeší záhadné úmrtí mladého páru. Katarínu (†23) s jejím přítelem Romanem (†23) našli v pondělí po poledni mrtvé v garáži na sídlišti v Kysuckém Novém městě. Podle táty dívky za to mohou nejspíš drogy.

Jaroslav Žák (63) se naposledy viděl s dcerou v neděli navečer. „Byla doma, dala si trochu vína, najednou se začala oblékat. Říkám jí: Kačena, nechoď nikam. Ona mi říká: Vždyť do deváté jsem doma, ráno jdu do práce. To byla poslední slova,“ svěřil se s pláčem otec deníku Nový Čas.

Katarína měla v pondělí nastoupit do nové práce jako číšnice. Její táta měl radost, že by mohla konečně začít žít normálně. Od střední školy totiž měla problém s drogami, i když měla i období, kdy abstinovala. S Romanem se poznali před rokem a od té doby se začala opět zhoršovat. „Měla záchvaty zlosti, epileptické záchvaty, říkala sprostá slova, na druhý den se mně i ženě omlouvala,“ popsal Jaroslav s tím, že byl dokonce na policii a prosil, aby pozatýkali místní dealery.

Katarína (†23) byla nalezena mrtvá v pondělí po poledni v garáži v centru Kysuckého Nového Města. Seděla vedle přítele Romana (†23) v kradeném autě. „To nebyla láska, on ji manipuloval. Vloupal se nám i do domu. Myslím, že ji jen zneužíval,“ dodal Jaroslav, podle kterého mohou za tragédii nejspíš drogy. Pár se mohl zfetovat a usnout v nastartovaném autě a otrávit se výfukovými plyny. Příčinu smrt objasní až nařízená pitva.

odol ( 19. října 2017 05:38 )

 Hľadám jeden dôvod ku smútku.Osud to vyyriešil lacno,múdro a efektívne....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání