Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pavel D. (†40) z tragické nehody u Velvar: Přesně před 13 lety boural opilý na stejném místě

Autor: dce - 
4. října 2017
18:10

Pavlovo předjíždění na plné čáře stálo život mladou maminku Kristýnu (†31), kterou svým vozem doslova sestřelil ze silnice. On sám zemřel v nemocnici o několik hodin později. Dvě malé děti, které jely s Kristýnou v autě, skončily v nemocnici, jedno z nich bojuje o život. Údajně to nebyla první nehoda, kterou Pavel způsobil. Přesně před 13 lety boural v opilosti!

Tragická nehoda se odehrála v úterý v podvečer u Velvar na Mělnicku. „Řidič Škody Superb se při předjíždění na plné čáře střetl v zatáčce s vozidlem Kia, jeho řidička na místě zemřela,“ řekla Blesk.cz mluvčí středočeské policie Monika Schindlová. Jedno vozidlo skončilo ve svahu.

Hasiči museli z vozu vyprostit ještě dvě malé děti, tříměsíční chlapeček bojuje o život v Thomayerově nemocnici. Tříletá holčička skončilo s poraněním hlavy v Motole. Řidič Pavel D. zemřel po několika hodinách v nemocnici.

Podle informací Aktu.cz to nebyla první nehoda, kterou měl Pavel D. na svědomí! Prakticky na den přesně před 13 lety havaroval s nákladní avií do stromu. K nehodě došlo uprostřed noci 5. října 2004, navíc jen kousek od nehody, která se stala toto úterý!

Tehdy mu policisté při dechové zkoušce naměřili 1,27 promile alkoholu. Zda byl pod vlivem alkoholu i nyní, bude muset prokázat pitva. Před nehodou ale podle Aktu.cz navštívil restaurační zařízení, kde si koupil dvě piva. Podle obsluhy, která muže zná roky, je ale na místě nevypil – pil pouze nealko pivo a malinovku.

 

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání