Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Otec obviněný z vraždy dcery (†3) jde do vazby! Hrozí mu výjimečný trest

Autor: lm, ČTK - 
1. října 2017
16:16

Osmadvacetiletý muž, který je obviněný z vraždy své dcery a pokusu o vraždu syna, jde do vazby. "Soud dnes rozhodl o vzetí muže do vazby, muže eskortujeme do vazební věznice do Brna," řekla dnes ČTK krajská policejní mluvčí Lenka Javorková.

Muž podle dostupných informací ve čtvrtek v bytě ve Starém Městě na Uherskohradišťsku nožem zaútočil na své dvě nezletilé děti. Tříleté děvče útok nepřežilo, pětiletý chlapec skončil v nemocnici, byl mimo ohrožení života.

Kriminalisté muže v sobotu obvinili, za vraždu mu hrozí patnáctileté až dvacetileté vězení, nebo výjimečný trest.

Muže transportoval po tragédii vrtulník do olomoucké fakultní nemocnice. V médiích se objevila informace, že muž chtěl po útoku spáchat sebevraždu. Mluvčí nemocnice Egon Havrlant ČTK již dříve řekl, že nemocnice přijala muže po intoxikaci ve velmi vážném stavu a v bezvědomí. Jeho stav byl poté stabilizovaný.

Jde o letošní druhou dokonanou vraždu ve Zlínském kraji. V dubnu osmatřicetiletý muž v restauraci v Bezměrově na Kroměřížsku ubodal o osm let mladší bývalou přítelkyni.

sassanka5522 ( 3. října 2017 12:17 )

máte pocit,že 23 rokov je nejaký vysoký trest za utýranie partnerky aj s nenarodeným dieťaťom..resp.za 2 ľudské životy? H.y.e.n.a. vyjde po odpykaní si polovičného trestu von za slušné správanie....navrhovala by som trest smrti..

Monikay ( 1. října 2017 19:10 )

A do cely rozvěsit fotky ubodané dcery

y1xcvbnm ( 1. října 2017 18:37 )

Co jiného by mu tak mělo hrozit, 3 roky podmíněně?? Ani by se člověk nedivil.

zrcadlo1 ( 1. října 2017 16:31 )

 Tak chlapi spoluvezni a milí bachari- doufam, ze si tu svini hezky podate

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání