Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zpověď vraha, který držel ženu na řetězech v kontejneru: Potřeboval jsem získat čas, abych ji zachránil

Autor: dce - 
11. září 2017
16:20

Případ sériového vraha Todda Kohlheppa před několika měsíci šokoval celé Spojené státy. Kohlhepp podle obžaloby zabil sedm lidí, osmá přežila patrně jen díky policii, která ji objevila včas. Kala Brown totiž strávila několik týdnů za krk připoutaná řetězem k přepravnímu kontejneru.

Sériový vrah Tood Kohlhepp na sebe opět upozornil jen několik měsíců od dopadení dopisem reportérovi New York Post. Ve své zpovědi tvrdí, že zabíjel pouze lidi, kteří si to zasloužili...

Kalu Brown, která byla jeho jedinou přeživší obětí, chtěl údajně zachránit. Zcela popřel, že by jí ubližoval nebo dokonce znásilňoval, jak Kala tvrdí. Právě její záchranou skončilo Kohlheppovo vražedné řádění. Začátkem loňského listopadu ji policie objevila na pozemku Kohlheppa připoutanou řetězem za krk k přepravnímu kontejneru.

Kala i její přítel Charles Carver zmizeli začátkem srpna. Muže Kohlhepp zastřelil a zahrabal na svém pozemku. Kalu měl celé týdny dvakrát denně znásilňovat. „Byla v tom přepravním kontejneru, protože jsem ji nechtěl ublížit, odmítal jsem ji předat policii nebo někomu, kdo by to udělal. Snažil jsem se jen získat čas, abych našel způsob, jak to nenásilně vyřešit,“ tvrdí Kohlhepp v dopise.

Kohlhepp se v květnu přiznal k sedmi vraždám a jednomu únosu a znásilnění. V jeho domě bylo krátce po zadržení nalezeno velké množství zbraní – podle místního šerifa měl víc nábojů, než má celé jeho policejní oddělení.

Kohlhepp byl nakonec odsouzen k sedmi trestům doživotí bez možnosti propuštění. „Všechny mé oběti byly zločinci jako já... Ne, že by to ospravedlnilo, co jsem provedl. Co jsem udělal, bylo špatné,“ napsal Kohlhepp.

Monikay ( 11. září 2017 18:40 )

zasloužil by sedm smrtí

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání