Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Obětí sňatkového podvodníka je už 30: Vylákal z nich 16,5 milionu a zplodil sedm dětí

Autor: Jana Ulrichová - 
22. srpna 2017
22:42

Třicet podvedených žen z celého Česka, taková je konečná bilance sňatkového podvodníka, učitele z Prahy Jaroslava D. (45). Ze svých obětí vymámil 16,5 milionu korun. Dalších téměř tři čtvrtě milionu se mu už získat nepodařilo.

Jaroslav D. se s ženami seznamoval na internetu. Považovaly ho za perspektivního, byl rozvedený a kromě platu učitele pobíral i výsluhu za své předchozí působení u vězeňské služby. Svými dluhy a slabostí pro hazard se nechlubil.

Většina podvedených ho považovala za svého partnera, všem sliboval založení rodiny. Na důkaz toho, že to myslí vážně, si od roku 2015 pořídil s různými ženami šest dětí, sedmé bylo v době, kdy ho policisté zadrželi, na cestě.

Ze svých obětí mámil peníze, vymýšlel si, že potřebuje upravit bydlení pro postiženou sestru, koupit byt, do kterého si ženy vodil, nebo auto.

Teď policisté vyšetřování jeho podvodů ukončili. Na soud čeká ve vazbě. „Hrozí mu až osm let vězení,“ uvedla policejní mluvčí Petra Trypesová.

krasomila ( 23. srpna 2017 19:12 )

Je mi líto těch děti. Za fotra plešatýho, pupkatýho podvodníka, co o ně bude mít fakt velkej zájem, a matka nejspíš s hromadou dluhů a nervama v zadeli. Prostě perfektní start do života.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání