Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Hospodský nutil brigádnici k orálnímu sexu: Dostal 5 let za mřížemi

Hospodský Aleš S. znásilnil brigádnici.
Hospodský Aleš S. znásilnil brigádnici.  (Autor: Pavel Ryšlink)
Autor: bop, rys - 
9. srpna 2017
20:37

Teprve nezletilá dívka si prožila traumatizující chvíle, když nastoupila na letní brigádu. Její šéf, hospodský Aleš S. (40) po ní po zavření podniku vyžadoval různé sexuální praktiky. Pustil ji teprve, když ho ze strachu uspokojila rukou.

Všechno se odehrálo v červenci 2013 v nejmenovaném podniku. Hospodský Aleš S. z Ludslavic na Kroměřížsku zamkl svou hospodu u koupaliště a  brigádnici Kristýnu A. (17) nutil, aby ho uspokojila, bez čehož ji odmítal pustit.

Nejprve po dívce chtěl, aby se s ním šla společně osprchovat. Když to odmítla, požadoval, aby mu namasírovala hrudník. Pak středoškolačce sundal tričko a osahával ji. Muž se dále na dívce dožadoval, aby ho uspokojila ústy.

Když to odmítala udělat, donutil ji, aby to udělala rukou. Vyděšená dívka ho nakonec poslechla, teprve potom ji pustil domů. Následujících pět let stráví hospodský za mřížemi.

VIDEO: Dav v Indii vzal nemocnici útokem kvůli znásilnění.

djaba ( 10. srpna 2017 07:59 )

 Carmine ,když čtu vaše komentáře ,tak jste se musel mít za komárů dobře .A teď zlý kapitalismus zavřel kohoutek socislistického blahobytu.Nuž vychutnejte si novou dobu se stejnou kriminalitou , jako dříve ,ale nezamlženou , kdy se psalo jen o zlodějíčkovi pytle cementu a o třeba spartakiádním vrahovi nic .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání