Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Srazil psa a nechal ho umírat na silnici: Po krutém řidiči pátrá internet

Autor: lm - 
5. srpna 2017
05:48

Neznámý řidič srazil u Vinar na Přerovsku psa a od nehody ujel a nechal ho umírat v krutých bolestech. Další řidič, který tudy projížděl, se málem vyboural, když se zvířeti chtěl vyhnout. Po nezodpovědném řidiči se nyní pátrá po internetu.

Celý incident na Facebooku popsal řidič Jiří, který kvůli mrtvému pejskovi málem vážně havaroval. Stalo se tak ve středu kolem 22:15 u vesnice Vinary nedaleko Přerova. Pes prý ležel uprostřed silnice, zhruba 30 metrů od cedule obce. Jiří pejska uviděl na poslední chvíli a při snaze se mu vyhnout málem vyletěl ze silnice do stromu.

Jiří ihned zavolal policii, sraženému pejskovi už ale bohužel nebylo pomoci. Podle obojku někomu patřil, čip pod kůží ale hlídka nenašla. Nezodpovědný řidič, který od nehody ujel, si při srážce poškodil vůz. Na místě nehody byl konkrétně nalezen kryt z nárazníku a střepy z rozbitého světlometu.

Podle Jiřího, kterému se podařilo získat sériová čísla dílů, psa srazil Volkswagen Golf MK4, přičemž došlo k poškození vozu na straně řidiče. Jiří na internetu uveřejnil výzvu, ve kterém po krutém řidiči pátrá. Jeho příspěvek sdílelo už přes 2500 lidí.

pupi ( 6. srpna 2017 19:33 )

Jak ses proboha dostals ty koní hlavo v Bohnicích k počítači !!!

kuromrd ( 5. srpna 2017 11:27 )

lidi proboha uvědomte si že za komunistů, kdy nebylo co jíst a plno chudáků umíralo hlady a děti měly křivici z nedostatku masa, museli jsme psy zabíjet a jíst, proto vzniklo pořekadlo - pes přítel člověka, ostatně i dnes všichni poctiví vietnamci žerou o svátcích psy, jasně že né v konzervách, ale zabíjej tady u nás ty naše

moiaza ( 5. srpna 2017 10:12 )

Nemáte naprosto ponětí o tom, jak se vše stalo. Proč se nikdo neptá, jak si majitel svého psa hlídal. Choval jsem psy téměř 40 let a nikdy mi žádný neutekl. Měl jsem vždy objekt zajištěn tak, aby u útěku nedošlo. Když večer vběhne pes pod kola auta, co má asi řidič dělat? Měl u dávat umělé dýchání? Možná měl volat policii ať zjistí majitele a on ať se o psa postará. Hlavní vinu nese majitel psa. Vím, o čem mluvím. U nás, na vesnici, také běhá spousta čoklů po vozovce a auta musí náhle brzdit. Proč to majitelům nevadí?

naidka ( 5. srpna 2017 10:01 )

Představte si, kdyby se to stalo vám. Zastavili byste, naložili a zavezli ho k veterináři (bylo to večer, kde ho hledat) nebo zjistili, že pes je už mrtvý? Odklidit ho na kraj vozovky, to každopádně, kde by ho majitel případně našel, když by se po něm sháněl, je to možná cynické, ale CO jiného dělat, když pes vběhne přímo pod kola. V mém případě bych z tohoto nechtěného zážitku měla trauma do konce života.

europa ( 5. srpna 2017 09:01 )

Měl radši přejet tebe, zmetku hnusnej!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání