Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vrah zabil a rozsekal školačku (†14) do kebabu: Po 14 letech konečně zatkli podezřelého (51)

Charlene Downes byla zavražděna ve 14 letech. Její ostatky se našli v kebabech.
Charlene Downes byla zavražděna ve 14 letech. Její ostatky se našli v kebabech.  (Autor: Policie)
Autor: shp - 
3. srpna 2017
05:11

Že by ho už konečně měli? Anglická policie zatkla podezřelého (51), který může být vrahem brutálně zabité školačky. Ta byla zavražděna v Blackpoolu v roce 2003. Kousky jejího těla byly nasekané objeveny v kebabech. Nyní mají rodiče Charlene Downes (†14) konečně naději, že bude spravedlnosti učiněno zadost. 

51letý muž, který žil v Blackpoolu v domě zmizelé Charlene, byl vzat do vazby. Charlene bylo teprve 14 let, když byla naposledy viděna v Blackpoolu v sobotu 1. listopadu 2003. Odměna 100 tisíc liber (2,9 milionu Kč) byla nabídnuta tomu, kdo nabídne informace vedoucí k usvědčení jejího vraha nebo vrahů,“ uvedl mluvčí Policie Lancashire.

Že by tedy za vším byly prachy? Možná. Podezřelého musel někdo udat. Je možné, že jde o jeho známého, kterého ke kontaktu policie přesvědčily až peníze. Teprve minulý rok se přitom dostaly na světlo světa záběry ze dne, kdy Charlene zmizela. Vidět je na nich se svou sestrou Rebeccou.

Je neuvěřitelné, že měli ty záběry celé ty roky a nikdy je nepoužili. Je to absolutní zneuctění a urážka památky mé dcery. Možná kdyby záběry z průmyslové kamery byly použity před lety, mohla se Charlene dočkat už spravedlnosti. Takhle moje bolest dál pokračuje,“ prohlásila její maminka.

Českou školačku Míšu Muzikářovou, která byla možná zavražděna, se stále nepodařilo najít:

Video  Nové video z pátrání po ztracené Míše. Ve službě jsou i potápěči.  - Blesk TV
Video se připravuje ...

vosavopruz ( 3. srpna 2017 15:23 )

jo to u nás prodávaj,tzv. dětská porce

panamira ( 3. srpna 2017 09:25 )

Nechápu jak manžel té cikánky má hroší kůži a do práce ho nedostane ani tank. Jejich cikánské děti maji názorný příklad jak žít a nepracovat a to na úkor pracujícího lidu, který vše platí.Doufám, že ANO a SPD po volbách udělá pořádek.

mart33 ( 3. srpna 2017 09:02 )

I tady v Česku je hodně tureckých kebabáren, jejichž majitelé neustále mrkají a mají oplzlé řeči na mladé holky. Divím se rodičům že dcery nepoučí, aby se takovým zařízením vyhýbala obloukem.

zzdenda ( 3. srpna 2017 08:49 )

A tomuto článku niekto aj rozumie ????? Našli v kebabu. Kedy ? Teraz po 14 rokoch ? Kde bolo to telo 14 rokov. Alebo to bolo skôr? Ak áno, tak mali zatvoriť výrobcu kebabu. Nerozumiem tomuto.

iFender ( 3. srpna 2017 08:25 )

Matematicky je to jasne 2,9 bramor!To nemuze nic jineho byt nez brambory.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání