Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Ženu i se psem prý napadl mladík s rotvajlerem: Nahání mě právníci z Prahy, tvrdí

Autor: dce - 
13. července 2017
09:55

V pondělí ráno ji měl brutálním způsobem napadnout mladý muž s rotvajlerem. Příspěvek paní Pavly, kterým po útočníkovi pátrala, sdílelo během tří dnů téměř 40 tisíc lidí. Odezva byla tak ohromná, že se jí dokonce ozývali právníci z Prahy, kteří ji chtěli zastupovat. Příspěvek popisující otřesný zážitek ale ve čtvrtek ráno ze sociálních sítí zmizel.

Fotografie starší zbité ženy doslova oblétly Facebook. Paní Pavla ze Znojma dostala totiž „nakládačku“ od mladého muže, který na ni narazil při venčení svého psa. Znojemská zpěvačka country skupiny Květinka pak popsala, co přesně se podle ní stalo, a prosila o pomoc s pátráním ho násilníkovi.

Podle její verze příběhu venčila svého labradora Arta – starého, napůl hluchého a slepého psa –, když jel kolem nich muž na kole s rotvajlerem na vodítku. Art se k muži rozeběhl a paní Pavla volala jen, že je starý a nikomu neublíží.

„V ten moment začal ten chlap do mého psa kopat. Doběhla jsem, zacvakla Arta, který seděl rozplácle na zemi, na vodítko a druhým koncem jsem přetáhla přes čumák rotvajlera, který na nás cenil zuby, cloumal s vodítkem a vrčel,“ popsala paní Pavla.

Majitel nelenil a tím kovovým velkým košem mě dvakrát vzal přes hlavu. Zleva přes ucho a rameno a hned na to zprava přes tvář a lícní kost. Já jsem zůstala v šoku a ten agresivní debil sebral svoje kolo a odjel středem,“ dodala. Nakonec došla vše nahlásit na policii.

„Vyšetřujeme ho jako přestupek proti občanskému soužití,“ informoval Deník.cz policejní mluvčí Petr Zámečník.

Pavlinu prosbu o pomoc vyslyšelo mnoho lidí z celé České republiky. Volali mi novináři, zastupovat mne chtěli právníci z Prahy. A těch diskuzních příspěvků pod textem… Většina lidí mě podpořila,“ prozradila paní Pavla.

Přesto příspěvek ve čtvrtek ráno zmizel – měl téměř 40 000 sdílení a tisíce komentářů. Ne všechny ale byly kladné vůči paní Pavle. „Bůhví jak to bylo, když ke mně poběží pes v košíku a panička se ho ani neobtěžuje odvolat, taky budu zuřit...zvlášť když mi psa přetáhne vodítkem přes čumák,“ napsal do komentářů pan Lukáš.

Desterz ( 13. července 2017 17:20 )

"...volala jen, že je starý a nikomu neublíží." To je u volně pobíhajících psů stejně populární hláška jako u motoristů "zprava dobrý". A stejně inteligentní.

naidka ( 13. července 2017 17:16 )

A je divné, že toho chlápka s rotvajlerem nenašli, když o tom ví tolik lidí.

naidka ( 13. července 2017 14:47 )

"Příspěvek paní Pavly, kterým po útočníkovi pátrala, sdílelo během tří dnů téměř 40 tisíc lidí. Odezva byla tak ohromná, že se jí dokonce ozývali právníci z Prahy, kteří ji chtěli zastupovat. Příspěvek popisující otřesný zážitek ale ve čtvrtek ráno ze sociálních sítí zmizel." A copak to že by se paní Pavla zalekla tak neobyčejného zájmu veřejnosti a popisovaná událost nebyla tak křišťálově čistá a jasná, jak ji vylíčila?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání