Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Znásilněna před vlastním synem! Mladí lupiči (17 a 19) omráčili ženu taserem a ohavně ji zneužili

Autor: shp - 
30. června 2017
19:33

Nejmenovaná matka zažila hotové peklo na zemi, když se vrátila se svými dvěma syny do vlastního bytu ve Gwinettu v americké Georgii. Našla v něm totiž dva náctileté lupiče, kteří ji právě vykrádali. Ti na ni zaútočili a provedli jí něco tak děsivého, že se z toho chce normálně zvracet.

Francisco Palencia (17) a Josue Ramirez (19) ženu před jejími dvěma syny omráčili taserem. Když se nemohla bránit, odvlekli ji do ložnice, kde ji znásilnili. Jeden ze synů to viděl z bezprostřední blízkosti, protože seděl v tu dobu v ložnici. Druhý byl otřesného pohledu alespoň ušetřen.

Poté jí vykradli byt. Vzali peníze a cennosti. To ale nebylo vše. Dokonce unesli i štěně německého ovčáka. Jenže spravedlnosti neutekli. Policie je dopadla. Vzápětí putovali do basy a následovalo obvinění ze znásilnění, loupeže, ohrožování dítěte a dalších zločinů.

Náctiletým lupičům navíc pomáhala dívka. Té je teprve 15 let a u soudu proto nezaznělo její jméno. Podle vyšetřovatelů Palenciovi a Ramirezovi napomáhala tím, že je na místo přivezla v autě a pak zase odvezla. Chudák máma a děti. To je příšerný teror.

Podívejte se na video lynče policistů, kteří chránili před davem nemocnici, kde byla znásilněna dívka na jednotce intenzivní péče:

vosavopruz ( 30. června 2017 22:49 )

Bendik je teplej,ten by znásilnil její syny

naidka ( 30. června 2017 20:42 )

Plesku, jak se dá sedět NA ložnici?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání