Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zoufalá rodina hledá Tamaru (14): Podle babičky odešla se starším mužem

Autor: lm - 
28. června 2017
19:25

Už pátým dnem pátrá zoufalá rodina po 14leté Tamaře Soukupové z Bardejova. Dívka odešla z domova s tím, že jde jen „na chvíli“ do města, zpět už se ale nevrátila a rodině se doposud neozvala.

Tamara odešla z domu bez mobilního telefonu, s sebou měla jen poukaz na autobus a podle rodiny si vzala i cestovní pas. Doma řekla, že jde jen na chvíli do města, dosud se ale nevrátila. „Ona se tady v Bardejově na sto procent už nezdržuje,“ řekla TV JOJ Maria, babička pohřešovaného děvčete.

Podle příbuzných dívka nejspíš odešla s jistým 38letým mužem a je možné, že už není na Slovensku. „Nasliboval jí hory, doly,“ dodala babička. Není to poprvé, co teenagerka udělala něco podobného a kvůli utíkání z domova byla umístěna v reedukačním zařízení. Babička ji tam v pátek vyzvedla, aby spolu strávily víkend. Hned druhý den ale školačka zmizela. 

Tamara je vysoká 165 centimetrů, zavalité postavy. Má zelené oči a dlouhé, rovné vlasy. „Naposledy měla oblečenou černou sukni, maskáčové tričko a obuté měla světle šedé boty,“ uvedl mluvčí prešovský krajských policistů Daniel Džobanik.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání