Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Na dálnici D7 shořel autobus: Cestujícím se podařilo uprchnout

Autor: lm, mal, ČTK - 
18. června 2017
19:15

Na dálnici D7 u Brandýska na Kladensku dnes shořel autobus. Cestovalo v něm přibližně 16 osob, naštěstí se všem podařilo vystoupit a nehoda se obešla bez zranění.

Na dálnici D7 u Brandýska na Kladensku dnes shořel autobus, podle našich informací převážel dělníky společnosti Amazon. Nikdo naštěstí nebyl zraněn. Cestovalo v něm přibližně 16 osob. Příčinu ohně zjišťuje vyšetřovatel. ČTK to řekl mluvčí středočeských hasičů Petr Svoboda. Místo je průjezdné se zvýšenou opatrností.

K požáru autobusu na 14. kilometru dálnice ve směru na Slaný hasiči vyjížděli po 18:00. Oheň se velmi rychle šířil. „V době příjezdu hasičů byl autobus požárem zcela zasažen,“ uvedl Svoboda. Všem lidem se z autobusu podařilo dostat před rozšířením požáru. Příčinou byla zřejmě technická závada, ale potvrdit to může až vyšetřování.

Stanislav-SEDLICKY ( 18. června 2017 21:13 )

 Kdyby policisté plnili svou práci tak takovéto vozi po silnici nejezdí. Ještě že ti pracovníci Amazonu cestou po 10 hodinové směně nespí. Následky mohli být o dost horší. Nepochopím zaměstnavatele který je schopen na jednu stranu najímat na dopravu zaměstnanců luxusní zajezdové autobusy a zároveň takovéhle herky.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání