Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Učitelka ve školce zalepila holčičce (†6) pusu izolepou! Do hodiny zemřela

Autor: haj - 
18. června 2017
19:53

Na sociální síti Weibo se 12. června objevil příspěvek, který vyděsil snad všechny rodiče. Muž zde popisuje, jak mu zemřela teprve šestiletá dcerka jménem Guo Jintong. O život ji údajně měli připravit ve školce Huadian Experimental Kindergarten ve městě Huadin v provincii Jiin.

Podle zoufalého tatínka vše začalo během ranního cvičení venku, kdy jeho dcerku učitelka jménem Ju Chunwei napomenula, že až moc mluví. Když se pak skupinka malých žáků vrátila do třídy, učitelka prý upovídané holčičce za trest zalepila pusu lepidlem a lepicí páskou.

Krátce poté měla být poslána na zdejší ošetřovnu, kde už jí ale nebylo pomoci a zhruba za 40 mnut od zalepení úst Jintong zemřela. Podle jejího otce měla dokonce záchranka přijet až 30 minut po jejím skonu. Muž má za to, že se vedení školky snaží celou událost ututlat.

Podle vyjádření informačního centra města Huadianu byla ambulance přivolána do mateřské školy v 10:19 dopoledne. Malá Jintong byla podle nich skutečně na ošetřovně, kam ji učitelky vzaly poté, co sebou začala škubat v křečích. Školka informovala i dívčina dědečka, který tak mohl vnučku doprovodit do nemocnice, kde byla zhruba v 11 hodin prohlášena za mrtvou, když se jí nepodařilo lékařům resuscitovat.

V tomto vyjádření ovšem nebylo zmíněno, zda dítěti někdo přelepil ústa páskou či nikoliv a zda se jednalo o trest za přílišné mluvení od učitelky. Ta byla podle informací China News ze školky již propuštěna.

VIDEO: Nedávno také před čínskou mateřskou školkou vybuchla podomácku vyrobená bomba.

 

Eliska0029 ( 19. června 2017 18:51 )

 Boze lidi.. za 1.mohla mít anafylaktický šok (alergicka reakce) za 2. Mohla se dusit (rýma, ucpaný nos od pláče) nebo taky mohla spolknout kus lepidla.. Kecy stylu dobře ze tak?.. Kam to spěje...

jany ( 18. června 2017 23:46 )

krece z izolepy? to je nejake divne. mozna snaha neco získat od skolky?

fromoutofnowhere ( 18. června 2017 23:17 )

velmi zlata mala. strasne nieco, co si to dovoluju v skolke.

LedvonovaRoupov ( 18. června 2017 20:51 )

O jednu šikmookou opičku míň ...

skaara ( 18. června 2017 20:03 )

To dítě nezemřelo kvůli nějaké náplasti, ale na otravu tím lepidle, kreré měla také na ústech, a které spolkla Tu "učitelku" by měli obvinit z vraždy - otravy toxickou látkou !!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání