Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Zaměstnanec United Airlines mě kopl do hlavy, když jsem spala, pláče cestující

Autor: shp - 
18. června 2017
16:07

Byla unavená a chtěla si před letem chvíli odpočinout. Nebylo jí přáno. Američanka Lindsey Urbani tvrdí, že ji na letišti v Houstonu drsně napadl zaměstnanec problémových aerolinek United Airlines. Když spala na karimatce, kopl ji prý do hlavy a řekl: „Tady spát nesmíš.“ 

Žena si na letišti v Houstonu ustlala v kapli, kam se lidé chodí modlit. „Vzbudil mě kopanci do hlavy. Okamžitě jsem vstala a zeptala se toho člověka, proč to dělá,“ plakala Lindsey pro televizi KPRC.

Muž jí odpověděl, že tam nesmí spát. S tím se cestující nespokojila. Zeptala se ho proto znovu. „Odpověděl mi, že nechtěl, abych zmeškala let,“ dodala Lindsey. Protože muž začal odcházet, vyběhla za ním a vyfotila ho.

Jeho záda jsou nyní jedinou stopou, kterou má. Pro ženu to ale znamenalo víc než jenom konflikt. Zničilo jí to dovolenou v Belize, kam letěla. „Nedokázala jsem si ji užít, dodala Lindsey. A to není zdaleka vše.

„Trpím úzkostí. Nedokážu spát. Cítím se zneužita. Upřímně mi to zničilo můj výlet,“ přiznala Lindsey. Není to přitom jediný průšvih United Airlines v poslední době. Na internetu se objevilo video, jak zaměstnanec aerolinek shodil na zem staříka. Známá je i kauza zbitého a vyhozeného doktora kvůli přeplněnému letu.

Podívejte se na největší průšvih United Airlines:

sores ( 18. června 2017 17:07 )

Lidi jsou čím dál větší bestie bezohledný. Jestli je to jídlem ta zuřivost, že se jí čím dál více chemie,Eček a nezdravého. Někde to musí mít příčinu zhoršujícího se chování lidstva. U nás by dostal pouze napomenutí ale v USA ta paní dostane za újmu mega odškodného a dotyčný d.oby.tek trest.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání