Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Filip (21) chtěl ubodat expřítelkyni Stanislavu (42), žena skončila zakrvácená v obvazech

Autor: ČTK - 
11. června 2017
20:18

K brutálnímu pokusu o vraždu došlo v Rumburku. Filip (21), který se nedávno vrátil z vězení, se snažil ubodat Stanislavu (42). Ta podle všeho byla jeho bývalou přítelkyní. On rozchod neunesl a napadl ji.

Stanislavu se mladík pokusil zabít nožem. Zranění, která ji zasadil, byla brutální. „Vyvedli osobu na nosítkách, celou obalenou obvazy a naložili jí do záchranky, která ji převezla k vrtulníku. Vrtulník následovně odletěl,“ řekla FTV Prima svědkyně.

Údajně měl být ten útočník podnapilej nebo zfetovanej. Nějaký mladý kluk to byl,“ řekl svědek. Jak útočník, tak jeho oběť si měli být velmi blízcí. „Údajně to mělo být kvůli rozchodu a on to neunesl,“ dodal svědek. V okolí se prý vědělo, že to mezi nimi neklape.

Mladík byl po útoku podle svědků celý od krve. Zásluhy za jeho zadržení má i policejní psovod. „Když ho měli zatčeného v poutech, tak vyváděl. Nekřičel, ale akorát sebou cloumal,“ uzavřel svědek, který zatčení Filipa viděl.

Dnes odpoledne jsme muže obvinili ze spáchání pokusu zvlášť závažného zločinu vraždy. Bude taky podán podnět na vzetí obviněného do vazby,“ potvrdila policejní mluvčí. Pokud soud uzná agresorovu vinu, hrozí mu až 18 let vězení.

asijo ( 12. června 2017 03:46 )

Mladík vychovaný havlistickém režimu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání