Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Z cirkusu v Žatci utekli 4 velbloudi: Chytali je strážníci mezi paneláky

Autor: dce - 
9. června 2017
09:20

Pořádné pozdvižení způsobili čtyři uprchlíci na jednom ze sídlišť v Žatci. Velbloudy mezi paneláky museli odchytávat městští policisté.

Čtveřice velbloudů utekla již v pondělí z cirkusu Metropol hostujícího v Žatci. Kolem poledne je svědci nahlásili na městskou policii – uprchlá zvířata se nacházela mezi paneláky v Písečné ulici.

„Zavolali nás lidé z blízkých paneláků. Když strážníci přijeli na místo, zaměstnanci cirkusu velbloudy už chytali. Takže jim strážníci jen asistovali. Během chvíle je chytili, zvířata žádnou škodu nezpůsobila,“ uvedl podle serveru Deník.cz Miroslav Solar, ředitel Městské policie v Žatci.

Před nedávnem odchytávali velblouda strážníci v Brně – ten ale utekl ze svatby, kde sloužil jako atrakce pro hosty. Na video k tomuto případu se můžete podívat zde:

Video  S uprchlým velbloudem se brněnští strážníci ještě nesetkali. Zvíře se nudilo na svatbě, tak se vydalo na procházku.  - Městská policie Brno
Video se připravuje ...

bibijana ( 9. června 2017 10:19 )

Já cirkusáky, jejich klece se zvířaty a ty drezůry zvířat přímo nenávidím. Proč se na to vy odporní lidé i s děckama chodíte vůbec dívat? Je to zvrácená podívaná, hlavně že z té podívané s klecemi zvířat za zády máte potěšení.Pro vaši zábavu zvířata celoživotní trpí!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání