Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vybral si špatnou oběť: Grázl chtěl šikanovat spolužáka. Ten ho jednou ranou srazil k zemi

Autor: lm - 
17. května 2017
18:55

Kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá! O tom se přesvědčil tyran z americké školy, který si dovoloval na menšího spolužáka. Nejdříve si z něj utahoval a pak ho i napadl. Jenže nečekal, že jeho oběť se umí velmi dobře bránit...

Na internetu se objevilo krátké video rvačky na škole, pravděpodobně ve Spojených státech amerických. Je na něm zachycen mladík v černém tričku, který si dovoluje na menšího chlapce v bílém. Šikanátor ho dokonce nečekaně fyzicky napadne. To se ale ukazuje býti osudovou chybou.

Mladík v bílém tričku, který do té doby nedbal provokací, tyrana chytne a pomocí chvatu ho pošle drsně k zemi. Ten pak zůstává bezvládně ležet na zemi a terčem posměchu se stává on.

Video  Tyran si vybral špatnou oběť: Student ho poslal drsným chvatem k zemi!  - internet
Video se připravuje ...

oliiiii3 ( 12. října 2017 17:44 )

Smekám, tak to má být. Rodiče at dávají děti na kurz sebeobrany, karate atd.V dnešní hnusný době se museji děti učit bránit.

nika70 ( 18. května 2017 13:17 )

Ty zdechni deme.nte. Co dnes plodíš na všech diskuzích, je na svěrací kazajku! Musíš být hodně nešťastnej a zlej člověk!

nika70 ( 18. května 2017 13:10 )

Mně to přijde jako předem domluvená scénka. Možná právě jako ukázková lekce pro tyrany...

sores ( 18. května 2017 08:34 )

To je dobře že se kluk nedal grázlovi! V dnešní zločinecké době by každé dítě mělo projít a naučit se sebeobranu. Nikdo nemá právo nikomu ubližovat a kdo si to nechá líbit je hlupák. Děti učte se obraně budete to v životě potřebovat jak nikdy. Bude čím dál hůře,BOHUŽEL!!!!

ARMAGEDON2017 ( 18. května 2017 07:06 )

Kripl mel zdechnout!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání