Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Přítel zavražděné Míši (†19) Tomáš: Plánovali jsme miminko

Autor: shp - 
12. května 2017
15:25

Kdyby tak mohl vrátit čas, opakuje si neustále sám pro sebe. V očích Tomáše (21), který stále nemůže uvěřit, že jeho milovaná Michaela (†19) už není mezi živými, je vidět neustálý smutek. Slovákova přítelkyně byla brutálně zavražděna. Pár přitom plánoval miminko.

Mladý zedník ze slovenské obce Svinia u Prešova těžce prožívá ztrátu přítelkyne, kterou našli zavražděnou ve stodole po dvou měsících od jejího zmizení. Z ohavného činu policisté obvinili Róberta (32) z Abranoviec. I přes velký smutek promluvil mladík pro Nový Čas.

Na sociální síti se šíří zpráva o tom, že oběť tragédie se stala na Tomášovi (21) závislá a on ji měl k ledasčemu nutit pro své blaho. „Četl jsem to i já, jestli v tom nejsem zapletený a odešla k jinému. Není to však pravda. Nikdy jsem nebyl závislý, nepiju alkohol, kdybych něco takové věděl o ní, hned bych jí to zakázal,“ říká rezolutně mladík.

Tomáš se s Míšou seznámil přes internet. „Nic takového ve vztahu jsem nezaznamenal a ani bych to nedovolil,“ říká Tomáš. Tvrdí, že sám nahlásil policii její nezvěstnost, a když se od médií dozvěděl, že ji našli mrtvou ve stodole, oznámil zdrcující zprávu rodičům.

V osudný den mi volala, že je v obchodě a co má koupit. Pak už mi nezvedala mobil,“ vzpomíná Tomáš na poslední slova své milé. Mladík tvrdí, že po Míše pátral i na vlastní pěst. Moc ji dle vlastních slov miloval. „Miška se mnou byla téměř čtyři měsíce, plánovali jsme i svatbu a miminko,“ dodal.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání