Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

»Trumpův případ« znásilnění školačky padl: Dívka se sexem s migranty souhlasila

Autor: ČTK - 
6. května 2017
09:21

Prokuratura ve státě Maryland zastavila stíhání dvou přistěhovalců, kteří přišli do USA nelegálně a kteří byli v březnu obviněni ze znásilnění 14leté školačky. Ukázalo se, že případ se odehrál jinak, než dívka tvrdila, uvedla v noci na dnešek televize NBC. Případ přitom v březnu vyvolal velké pobouření a Bílý dům incident označil za důvod, proč prezident Donald Trump považuje boj proti nelegálnímu přistěhovalectví za svou prioritu.

Zmíněná školačka původně nahlásila policii, že ji na školních záchodcích znásilnili dva chlapci ve věku 17 a 18 let. Právní zástupci hochů naopak tvrdili, že k sexu došlo za vzájemného souhlasu.

Následné vyšetřování odhalilo v dívčině výpovědi značné rozpory. Mimo jiné se ukázalo, že s jedním z chlapců se přes textové zprávy na sexu ve škole domlouvala.

Ačkoli prokuratura upustila od obvinění ze znásilnění, oba mladíci budou obviněni z držení dětské pornografie a jeden z nich i z její distribuce. Jednomu z mladíků totiž dívka poslala své intimní fotografie, které pak přeposlal svému kamarádovi.

Případ v březnu okomentoval mluvčí Bílého domu Sean Spicer, který hovořil o tom, že je to jeden z důvodů Trumpova tvrdého postoje proti nelegální migraci. Nyní mluvčí Bílého domu Sarah Sandersová na tiskové konferenci řekla, že Spicer tehdy reagoval na základě dostupných informací.

oliiiii3 ( 6. května 2017 13:01 )

A myslíte si že to tak opravdu je, rodiče mohli dostata pořádný balík peněz, tak já tomu opravdu nevěřím, hlavně když se to týká emigrantu, protože těch se každy zastává.

leeloo ( 6. května 2017 11:16 )

přesně, na záchodě a se dvěma to určitě nebyla žádná velká romantika

Nezadat ( 6. května 2017 10:41 )

Blbá 14 nevěděla pořádně o co se jedná a když přišlo na věc tak se zděsila a určitě to nechtěla a oni ji opravdu znásilnili,advokát kluků ji doblbl hlavu,ale i tak bych je vykastroval za zneužití nezletilé tam není žádná omluva.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání