Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Na teknopárty zahynul mladík: Zadusil se nejspíš zvratky

Jeden z minulých ročníků teknopárty Czarotek.
Jeden z minulých ročníků teknopárty Czarotek.  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: shp - 
30. dubna 2017
12:57

Do Vysoké Pece u Jirkova přijel za hudbou. Domů už se nevrátil. Mladý návštěvník teknopárty Czarotek, kterou navštěvují lidé z celé Evropy, na ní zemřel. Proč, není zatím jasné, ale spekuluje se o předávkování drogami a zadušení zvratky.

Dnes (29. dubna) po dvanácté hodině nám bylo oznámeno záchrannou službou úmrtí muže ve Vysoké Peci na Chomutovsku. Nic zatím nenasvědčuje cizímu zavinění, událost budeme dále šetřit. Příčinu úmrtí by měla objasnit nařízená pitva,“ řekla Deníku tisková mluvčí Alena Bartošová.

Teknopárty policie prohledala a snažila se zjistit, co se stalo.  „Našli ho v místech, kde se přespává. Stage jsou tak sto metrů odtamtud. Chtěli ho prý probudit, nejdříve si prý mysleli, že jen spal. Bohužel už byl ale mrtvý. Pak sem přijela spousta policistů,“ prohlásil muž, který byl v době tragické události poblíž.

Mezi teknaři se okamžitě začalo divoce spekulovat, co se s mladíkem stalo. Hovoří se o tom, že se předávkoval drogami, které zkombinoval s alkoholem. Prý se zadusil zvratky. Nic z toho ale policie nepotvrdila ani nijak jinak nekomentovala. Teknopárty pokračuje dál.

Podívejte se, jak strašlivé je předávkování heroinem. Tato droga se na teknopárty neužívá.

Video  Feťácký pár se předávkoval na ulici  - YouTube/Policie
Video se připravuje ...

noobis ( 1. května 2017 12:39 )

Tekkno není techno techno je spíš klidnější, kdežto tekkno je ráznější..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání