Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Petr (†34) skočil z 3. patra, sebevraždu mu nerozmluvil ani vyjednavač

Petr spáchal sebevraždu skokem z okna.
Petr spáchal sebevraždu skokem z okna.  (Autor: Archiv Blesku - foto od čtenáře)
Autor: shp - 
29. dubna 2017
16:51

Petr O. (†34) to nezvládal. Život mu byl natolik přítěží, že se s ním rozhodl skoncovat. Ze světa se sprovodil v pátek 28. dubna večer. Ani policejní vyjednavač ho nepřemluvil.

Petr spáchal sebevraždu skokem ze třetího patra v Karviné-Novém Městě a nikdo neví proč,“ říká kamarád Martin K. „Byl to člověk, který pomáhal všem. Byl automechanik. Člověk s velkým srdcem. Co ho k tomu dohnalo?“ ptá se kamarád.

Petr přitom mohl žít. Ale nechtěl. „Policisté, včetně našeho vyjednavače, se snažili muže přesvědčit, aby od sebevražedného jednání ustoupil. Bohužel, skočil nakonec z bytového domu ve třetím patře. Co ho ke skoku vedlo, i nadále prověřujeme,“ sdělila Blesku policistka Soňa Štětínská.

Tragické úmrtí potvrdil též záchranář Lukáš Humpl: „Naše posádka s lékařem byla na místě události také ještě před tím, než se muž odhodlal ke skoku. Poté, co dopadl, muži již nebylo možno pomoct. Utrpěl mnohočetná poranění neslučitelná se životem.“ Není vyloučeno to, že Petr skočil z balkonu kvůli finančním potížím. Je to jen pár měsíců, co prošel insolvenčním řízením.

Největším postrachem rodičů a jejich dětí je v současnosti hra modrá velryba:

Video  Youtuber Kuře o sebevražedné hře Modrá velryba, kterou hrají i české děti: Z jeho slov mrazí!  - Youtube.com
Video se připravuje ...

linas ( 30. dubna 2017 07:34 )

Vy diskutující blbky, co furt máte s "pěkným" chlapem? To jako kdyby byl ohyzda, tak je ho menší škoda? To je vidět, že jste z toho Plesku totálně zblblý - ten taky vždycky píše "krásná záchranářka", "krásná studentka", "krásná nevímkdo"... boze boze.

odetka ( 30. dubna 2017 06:08 )

Takovy hezky chlap...skoda...

zdenuska108 ( 30. dubna 2017 03:35 )

Proč raději nenatáhli plachtu když ho chtěli zachránit,jak jednoduché,řešení než nějaký přemlouvání.

mhersina ( 29. dubna 2017 23:22 )

Je to hňup, dalo se to řešit i jinak. Takhle ublížil spoustě lidí. To je sobeckost. Jinak ale upřímnou soustrast. Péťa byl to dobrej borec, i když to zakončil takovým blbým způsobem. Vše se dalo řešit.

nika70 ( 29. dubna 2017 22:42 )

I s tou čárou je pěknej

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání