Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Dívka (4) vypadla za jízdy z dodávky: V bezvědomí zůstala ležet na dálnici

Autor: shp - 
24. dubna 2017
22:23

Tohle je moment, ze kterého se člověku málem zastaví srdce. Kamera na palubní desce Ryana Ciampoliho zachytila, jak z dodávky, která jela před ním, vypadla teprve čtyřletá dívenka. Tělíčko holčičky pak zůstalo bezvládně ležet na dálnici.

K šílené nehodě došlo na dálnici 65 v Harrisonu ve státě Arkansas. Dívenka měla obrovské štěstí v neštěstí, protože ve voze za dodávkou, která patří místnímu kostelu, jel pohotovostní zdravotník a dobrovolný hasič Ryan Ciampoli. Ten zastavil a za dívkou ihned přispěchal.

Muž se nejdřív rychle vyděsil, protože se holčička vůbec nehýbala. Jakmile ale k ní přistoupil, probrala se. „Šok nakopnul její malé tělíčko. Začala kopat a křičet. Vzalo mě to za srdce. Jakmile se dívka probrala, začala plakat po své mamince,“ prohlásil sám Ryan.

Dívka utrpěla zlomeninu čelisti, ale jinak z nehody vyšla jenom s oděrkami. Lékaři předpokládají, že se ze zranění plně zotaví. „Může se to stát kdekoliv a kdykoliv. Nikdy jsem si ale nemyslel, že když tudy pojedu, něco takového se stane,“ dodal Ryan.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání