Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Šok! Obviněný z vraždy Zdeňka (†31) byl zproštěn obžaloby. Prý ho ubil řetězem v sebeobraně

Autor: shp, ČTK - 
3. dubna 2017
20:24

Britský soud zprostil obvinění z vraždy britského občana, který loni řetězem ubil k smrti českého imigranta Zdeňka M. (†31). Pachatel, který nebyl uznán vinným ani z úmyslného zabití, se brání, že jednal v sebeobraně.

Televize Prima s odvoláním na sestru zavražděného informovala, že rodina hledá způsob, jak verdikt zvrátit. Podle vyšetřovatelů se jednatřicetiletý Čech Zdeněk M. nepohodl loni v září nedaleko svého bydliště v Londýně se skupinou mladíků na kolech.

Podle očitých svědectví si je dobíral, zda nejsou bicyklovým gangem, což skupinu rozzlobilo. Navzdory tomu, že Čech chtěl situaci uklidnit, devětadvacetiletý Raymond Sculley na něj podle záběrů bezpečnostní kamery zaútočil s řetězem s bezpečnostním zámkem na kolo a zasadil mu několik ran do hlavy.

Pak nad svou obětí stál a podle svědků ležícímu muži řekl: „Podívej, cos mě donutil udělat“. Čech podle pitvy zemřel v důsledku silného krvácení. Sestra zavražděného v místním tisku loni uvedla, že její bratr se odstěhoval do Londýna před více než deseti lety.

Podívejte se, jak jela sestra Zdeňka do Velké Británie:

pepen ( 4. dubna 2017 11:35 )

HNUS-ODPORNÁ ZEMĚ!!!!BEZ KOMENTÁŘE!!!!!

janejaneja ( 4. dubna 2017 09:15 )

inkvizitore a ty jsi byl u toho ? Ty máš tu velkou smůlu, že blb jako ty zůstane navždy blbem.

janejaneja ( 4. dubna 2017 09:12 )

To je výsměch !!!! Doufám, že rodina podnikne nějaké kroky ke zvrácení rozsudku. Stačí se podívat na paranoidní ksicht toho hnusáka-zabijáka a toho Anglie, která má k dispozici kamerové záznamy, hájí ?? To snad né.

inkvizitor ( 4. dubna 2017 05:03 )

O čem to tu krákáte?? Borec se nalije v baru a potom ještě provokuje???? Měl držet zobák a ne zesměšňovat místní! Jel tam za výdělkem dobrovolně, tak měl držet hubu a krok! Taky tu moc rádi nevidíme ty přivandrovalce ze Slovenska, Ruska apod. co jsou nasáčkovaní v každé fabrice a chovají se, jako by jí osvobodili a nezmůžeme nic, protože u nás - bohužel - si od nich blbý kecy musíme nechat líbit Zdeneček byl asi pěkný machr a dostal přes čumák

hejpockej ( 4. dubna 2017 04:23 )

nase vlada na nas sere, ta za nas orodovat nebude. Jsou to pokrytci a zbabelci. Aj kdyz nase deti Norsko ukradlo, neresili to. Norsky soud nejaky Cesko vubec nezajima. Jsme pro ne bezcenny povl.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání