Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Smrt vraha Kutílka: Po Havlově amnestii ubodal Ditu a Sylvii (†16). Dva muže popravil

  • Autor: Michaela Kalkusová,Saša Vetkovská - 
    18. 3. 2017
    17:08

    Josef Kott a Michael Kutílek se seznámili v kriminále roku 1988. Na svobodě se dali dohromady, když byli v březnu 1990 propuštěni na velkou amnestii prezidenta Václava Havla. A takhle probíhalo jejich vražedné běsnění!

  • 1.1. vražda

    V noci na 2. května 1990 přepadli vrátného tehdejšího podniku Stavební stroje v Nýřanech u Plzně. Zavražděnému ukradli pistoli s náboji. Podle soudní lékařky muselo k vraždě dojít kolem jedné hodiny v noci. Muž měl jasný průstřel hlavy. Zabili ho pistolí oběti. Pak se v Tatře 613 vydali směrem na Prahu.

    Kott a Kutílek zabili čtyři lidi. Kott a Kutílek zabili čtyři lidi. | archiv Blesku

  • 2.2. a 3. vražda

    Cestou z Nýřan nabrali dvě stopařky Ditu D. (†16) a Sylvii L. (†16), které mířily do Berouna. Zavezli je ale do křivoklátských lesů u Zbiroha. Slečny jednu po druhé vytáhli z vozu, svázali a brutálně ubodali. Měli jim nožem zasadit více než 57 ran. Jeden nůž dokonce v oběti zlomili. Soudní lékařka potvrdila, že bodali dva pachatelé. Později vzal ale odpovědnost za tyto vraždy na sebe Kutílek. Tvrdil, že byl posedlý ďáblem a ubodal je přesně podle satanského rituálu.

    Foto: 

  • 3.4. vražda

    Ve vražedné sérii pokračovali v hlavním městě. Zastřelili taxikáře. Jeho žena měla právě narozeniny, chtěla, aby zůstal ten večer doma. „Jedu na štaci, brzy se vrátím,“ bylo poslední, co jí řekl. Čekala ho ale rána do hlavy, vzali mu hodinky a tržbu 1000 Kč.

    Foto: 

  • 4.5. vražda se nezdařila

    3. května u Rokycan na bývalé Bouchalce prostřelili hlavu Angličanovi, agentu firmy vyrábějící světovou značku cigaret, který tudy projížděl se švýcarským kamionem. U motorestu Tři sudy u Kařezu zaparkoval. Cizinec přežil s trvalými následky. Vrahy ale identifikoval.

    Josef Kott a Michael Kutílek se pokusili obnovit soudní řízení. Josef Kott a Michael Kutílek se pokusili obnovit soudní řízení. | archiv Blesku

  • 5.Nadané dítě

    Michael Kutílek byl nadaným dítětem, hrál dobře na klavír, věnoval se tenisu. Už na základní škole okrádal ale spolužáky a pobyty ve výchovných ústavech k jeho nápravě nevedly. Když byl v roce 1990 propuštěn z vězení, měl už 16 trestů!

    Josef Kott a Michael Kutílek se pokusili obnovit soudní řízení. Josef Kott a Michael Kutílek se pokusili obnovit soudní řízení. | archiv Blesku

  • 6.Prošli jsme místa, kde vraždil Taxivrah!

    Video  Prošli jsme místa, kde taxivrah zabil tři lidi.  - Martina Neckářová, Matěj Smlsal, Matěj Šrám
    Video se připravuje ...

va45 ( 20. března 2017 14:34 )

Idiote proč idiot Havel vypustil na bezbranný lidi vrahy,pedofily a kdejakou sebranku.Ten má na rukách krev hodně lidí jen aby se stal prezidentem.Božské mlýny mlely dobře.Jak žil tak taky odešel.

va45 ( 20. března 2017 14:30 )

idiote tupohlavéj

salto ( 20. března 2017 08:49 )

Kdopak asi pravdoláskařovi VH tu amnestii poradil? Šlo o to, zastrašit národ a zvednout renomé VB. Historie jednou posoudí jak to bylo s TGM, přes KG až k VK. Bohužel to životy nevrátí a rozkradený státní majetek taky ne

gabreta ( 19. března 2017 11:45 )

Rozdíl v amnestiích byl v tom, že kolem daleko větší amnestie Havlovo, Pražská kavárna neroztočila hon na čarodějnice. To totiž tenkrát nesměli ani novináři!

kukuku ( 19. března 2017 08:12 )

Podle toho vypadáš hlavně Ty.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání