Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Drsná honička na Liberecku: Cizinec v audi ujížděl, policisté ho smetli ze silnice!

Autor: rvs - 
14. března 2017
17:45

Odmítl zastavit a ujížděl jako šílenec. Nakonec se cizinec (37) v audině pokusil za jízdy přetlačovat s policisty. Ti ho ale razantně vytlačili ze silnice!

Honička začala poté, co cizinec na Liberecku odmítl zastavit na výzvu policie. Místo toho šlápl na plyn. „Počínal si velmi nebezpečně. Několikrát ohrozil ostatní řidiče a jízdou v protisměru i protijedoucí autobus. Předjížděl na plné čáře a v nepřehledných úsecích,“ popsal zběsilou jízdu, dlouhou skoro 20 kilometrů, policejní mluvčí Vojtěch Robovský. 

Ve chvíli, kdy uprchlíka policejní auto předjíždělo, do něj silniční pirát najel. Udělal chybu. „Oproti hlídce, která náraz »vymanévrovala«, nezvládl řidič udržet vůz ve směru jízdy a byl odmrštěn do příkopu, kde následně havaroval,“ dodal mluvčí. Policie zjistila, že je šofér zfetovaný, audi bylo navíc ten den ukradeno v Polsku a mělo vyměněné espézetky. Pachatel je už ve vazbě a hrozí mu až šest let vězení.

gabreta ( 14. března 2017 19:26 )

Myslíš, že si měl zloděj zlámat ruce? Že by ho v base jako museli ještě krmit a utírat mu perdel? Tu mu měli tak akorát ještě nakopat!!

majdulka ( 14. března 2017 18:55 )

Pouze idiot může napsat policisté ho smetli ze silnice,redaktore. On do nich najel a nezvládl to, dobře mu tak škoda že se mu nic nestalo. Alespoň si měl zloděj zlámat ruce a nohy.

ones ( 14. března 2017 18:08 )

Perfektní zákrok,dobrá práce!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání