Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Na Šumpersku hoří rozlehlá hala: Zevnitř se ozývají výbuchy

Požár tří aut v Brně způsobil škodu přes milion korun.
Požár tří aut v Brně způsobil škodu přes milion korun.  (Autor: pozary.cz)
Autor: ČTK - 
14. března 2017
07:28

Ve Vikýřovicích na Šumpersku hoří velká hala o rozloze 50 krát deset metrů. Podle mluvčího hasičů Jana Ondrucha jsou uvnitř haly auta, ozývají se odtud výbuchy. Vybuchují zřejmě palivové nádrže.

Požár halu pohltil před 06:00, plameny jsou podle hasičů vidět z velké dálky. „Konstrukce haly se zřítila. Hasiči odtud vynesli dvě acetylenové lahve, zevnitř haly se ozývají výbuchy,“ řekl mluvčí hasičů.

Na místě zasahují jednotky z celého okolí a podle Ondrucha potrvá zásah delší dobu. Vyhlášený druhý stupeň požárního poplachu znamená, že se zásahu účastní do deseti hasičských jednotek.

K ničivému požáru, tantokrát chatky, došlo na začátku března i v Brně. Po uhašení vyšlo najevo, že se zřejmě jednalo o způsob, jak zakrýt vraždu. Na reportáž se podívejte ve videu. 

Video Za požárem chatky v Brně je zřejmě vražda. Co ale tvrdí pachatel? - Televize Prima
Video se připravuje ...

yarda ( 14. března 2017 08:57 )

Soráč, samozřejmě ...Třeba to navléknout na veřejné OHROŽENÍ,... I když pohoršen jsem z toho taky - kolik asi to bude stát z mých daní?

yarda ( 14. března 2017 08:45 )

Tak se mi zdá, že v poslední době ty haly u nás hoří nějak často. Co na to pojišťovny u kterých jsou ty haly pojištěny? A pokud se nezjistí pojistný podvod, tak pověsit majitele za koule do průvanu, že nezařídil účinné opatření, aby oheň nemohl vzniknout. Třeba že nezaměstnal nějakého důchodce jako nočního hlídače, neproškolil ho v používání hasicích přístrojů a nekontroloval ho, jestli nespí. Třeba to navléknout na veřejné pohoršení, ekologisti by si taky mohli smlsnout ohledně znečištění životního prostředí, vždyť kolik PET flašek by se muselo spálit, aby se znečištění vyrovnalo zplodinám co vzniknou požárem jedné haly.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání