Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Drsná hádka o dítě v Plzni: Muž přejel expřítele partnerky autem

Autor: ljš - 
13. března 2017
12:56

K brutální bitce došlo v sobotu kolem půlnoci v Plzni. O dítě se tam hádala žena se svým bývalým partnerem. Ten začal napadat jejího současného přítele a demolovat jim auto. Když se dvojice snažila z místa sporu odjet, aby konflikt ukončila, skončil útočník pod koly jejich vozu.

"Měl jsem otevřené okno a slyšel jsem, jak tam probíhá hromadná bitka několika lidí. Slyšel jsem také, jak na sebe řvou, něčím se mlátí a potom kvílení gum auta, nejspíš z rychlého rozjíždění a pak někoho řvát »On ho přejel«," popsal serveru Krimi Plzeň svědek.

Když se pak podíval z okna viděl blikající vůz, u kterého ležel na silnici člověk. "Hned jsem volal 112, kde mně ale bylo operátorem řečeno, že už o tom vědí a jedou tam. Asi po třech minutách rychle přijelo první auto policie," dodal.

Podle informací Blesk.cz stojí za nehodou spor o dítě. Žena si prý v doprovodu svého nového přítele přijela k expartnerovi pro dítě, protože jí vadilo, že je opilý. Ten se však nechtěl dítěte vzdát a naopak začal dvojici napadat.

"Ženin bývalý muž otevřel dveře jejich auta a začal řidiče, druha matky dítěte, fyzicky napadat, ten v důsledku napadání začal vozidlem popojíždět. V napadání se snažila zabránit i žena, ale muž ji odstrčil a v útocích na řidiče pokračoval,“ popsal incident policejní mluvčí.

Opilec do auta kopal a různě ho obíhal, až se dostal k jeho zadní části. Nicnetušící řidič se snažil z místa ujet a do útočníka nacouval. Ten při pádu utrpěl zranění hlavy a musel být převezen do nemocnice. Podle informací TV Prima, které poskytla žena, jejíž přítel měl zranit jejího exmanžela šlo pouze o nešťastnou náhodu a její přítel zařadil zpátečku omylem, když se snažil z místa činu ujet. 

"Případ nyní intenzivně řešíme, tedy dle všeho jako dopravní nehodu jednoho muže a výtržnictví druhého," vysvětlil mluvčí policie.

nika70 ( 13. března 2017 14:45 )

Jasně, nikdo nepil, nikdo se nemlátil. Vypadá to, že máte slušnou amnézii...

johanvonbahnhof ( 13. března 2017 13:27 )

A diskuse k těm dvoum českým b.bkám, co pomáhají těm migrujícím analfabetickým parazitům nebude (jak jinak že)?

asijo ( 13. března 2017 13:10 )

Zlaté a klidné časy před rokem 1989.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání