Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Matku nenašly, otec je nechtěl: Trojice dětí se toulala noční Ostravou

Matku nenašly, otec je nechtěl: Trojice dětí se toulala noční Ostravou. (Ilustrační foto)
Matku nenašly, otec je nechtěl: Trojice dětí se toulala noční Ostravou. (Ilustrační foto)  (Autor: krimi-plzen.cz)
Autor: dce - 
9. března 2017
17:13

Pořádně vystrašené musely být tři děti z Ostravy. Trojice (4, 6, a 11) se bezradně toulala nočním městem – děti nemohly totiž najít svou matku a otec je odmítl pohlídat. Strážníci je tedy museli předat sociálce, která bude věc řešit.

Tři děti se po městě toulaly už od středečního odpoledne. Až večer, když teplota klesla k bodu mrazu, vyhledaly hlídku městské policie a nejstarší je poprosil o pomoc. „Vůbec nevěděly, co mají v takové situaci dělat. Proto se obrátily právě na ni,“ uvedla podle serveru iDnes.cz mluvčí městské policie Ostrava Michaela Michnová.

Matka je měla čekat na adrese v Ostravě-Porubě, tam ale nebyla. Strážníkům se ji kontaktovat nepodařilo, požádali tedy o pomoc otce dětí. Jenže ten si je odmítl převzít.

Strážníkům tak nezbylo nic jiného, než aby děti předali do rukou sociálních pracovníků. Ti se případem také budou dále zabývat.

Jiný případ nezodpovědné matky řešili v lednu policisté v Praze. Na tah po barech zde vzala žena i dvouletého syna. Na služebnu ji museli strážníci odvézt poté, co se rozhodla usednout za volant svého vozu.

Chloritan ( 9. března 2017 20:45 )

To je zcela běžné, na zábřeh se zajeďte v noci podívat, tam mají děcka v noci jiný problém, třeba podržet ruku aby si mhli šlehnout, moc se klepou na to.. jsem zvědav, kdy vám to začne docházet, co se musí, v prvé řadě uklidit..

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání